Hvordan organisere forskning filer på datamaskinen min

Holde filer på datamaskinen din organisert er nøkkelen til å drive en effektiv maskin, spesielt når du arbeider med sensitive data som forsknings filer. Arrangering innholdet på datamaskinen din er bare et spørsmål om å skape de riktige repositories for filene, noe som resulterer i en effektiv "filing" system for å lagre dataene.

bruksanvisning

1 Høyreklikk på "Start" og velg "Utforsk".

2 Venstre-klikk "Mine dokumenter"; høyreklikk i høyre vindu av Windows Utforsker.

3 Velg "New" og deretter "Folder". Navn denne mappen "Research Files".

4 Dobbeltklikk på "Research Files". Høyreklikk i høyre vindu i Windows Utforsker, og velg "New" og deretter "Folder" igjen. Navn mappen som passer for den type forsknings filer du har tenkt på å plassere det (for eksempel "2010 Research" eller "Biological Research").

5 Fortsett å lage undermapper i "Research Files" -mappen til du har et tilstrekkelig antall til å kategorisere alle filene dine.

6 Dra og slipp dine forsknings filer fra sin nåværende plassering på datamaskinen til de aktuelle undermapper i hoved "Research Files" -mappen.

Hint

  • Organiser forskning i mapper arrangert av hvert år av forskning, eller eventuelt ved hver måned for mer kortsiktige prosjekter. Et annet alternativ forskning fil ordningen er å organisere etter kategori, plassere forskningsdata i mapper arrangert basert på den type forskning som finnes der (for eksempel biologisk versus kjemisk forskning).