Hvordan overføre Cell Phone Numbers til en datamaskin

Hvordan overføre Cell Phone Numbers til en datamaskin


Mobiltelefoner har blitt slik i verden på grunn av billige rate planer og mobiltelefoner. Folk har blitt avhengige av sine cellulære adressebøker for lagring av all kontaktinformasjon. Det er en god idé å ha en kopi av kontaktene dine lagret på en datamaskin, i tilfelle din mobiltelefon blir tapt, stjålet eller ødelagt. Overføre cellen telefonnumre til en datamaskin er enkelt, og det finnes en rekke måter å fullføre oppgaven, uavhengig av hvilken type telefon du eier.

Bruksanvisning

1 Koble telefonen til datamaskinen med USB-kabelen, hvis montert. Mange smarttelefoner, samt iPhone, er utstyrt med en USB-kabel for synkronisering formål. Dette gjør at telefonen til å være direkte koblet til datamaskinen, som starter en prosess som kalles en "sync". Synkronisere telefonen tillater brukere å sikkerhetskopiere alle mobiltelefon data til enhver tid. Når synkroniseringen har funnet sted, all informasjon, inkludert cellen telefonnumre, vil bli lagret på datamaskinen.

2 Fullføre overføringen manuelt. Dette alternativet fungerer best for eldre telefoner som ikke er utstyrt med evnen til å koble direkte til datamaskinen. Du kan lagre kontakter i en rekke formater, som for eksempel et regneark, Word-dokument eller i e-posten din kontaktliste. Prosessen er tidkrevende og krever mer tålmodighet, men fortsatt blir tallene som er lagret i en datamaskin. Fordelen med denne metoden er at det tillater deg å "rense ut" kontaktene dine som du gjør overføringen, og eliminerer tall eller folk du ikke lenger trenger lagret i kontaktene dine.

3 Abonnere på en tjeneste gjennom mobilleverandøren. Slike tjenester gir en back-up av kontaktinformasjon på deres hjemmeside, reddet privat under din personlige konto. Kontaktene kan nås med passordet til kontoen på hvilken som helst datamaskin, når som helst. Ulempen er at nominelle avgifter kan påløpe. Ifølge Verizon Wireless, "Backup Assistant" lagrer automatisk en kopi kontaktene som er lagret på telefonen. Videre kan brukerne skrive ut, legge til, slette eller redigere kontakter på nettet.