Hvordan overføre data fra en datamaskin til en annen ved hjelp av en ruter

October 16 by admin

Hvordan overføre data fra en datamaskin til en annen ved hjelp av en ruter


Overføre data mellom to datamaskiner tidligere var en tungvint prosess som kreves bruk av kabler eller ledninger. Takk til teknologiutvikling, overføring av filer nå kan gjøres enkelt med en trådløs router.

Bruksanvisning

1 Åpne Start-menyen på datamaskinen som inneholder filene dine. Klikk på "koble til". Et vindu vil dukke viser lista over tilgjengelige nettverk. Velg nettverket, og klikk deretter på tilkoblingsknappen. Du vil bli bedt om sikkerhetsnøkkelen. Skriv inn din passfrase som skal kobles til.

2 Plasser filene du vil overføre i den offentlige mappen ved å velge dem og klikke på høyre knapp på mus. Deretter klikker du på "kopi". Nå blar til din offentlige mappe ved å klikke på adresselinjen og skrive: X: \ brukere \ publikum. The X representerer stasjonsbokstaven der du har installert operativsystemet på fellesmappen. Høyreklikk hvor som helst i mappen og klikk "Lim inn." Din kopierte filen vises i fellesmappen.

3 Gå til startmenyen. Klikk på "Control Panel". Klikk "nettverk og Internet .. Open" Nettverks- og delingssenter "-menyen. Klikk på knappen med en pil på den (på samme linje som" offentlig mappedeling "er skrevet) for å avsløre flere alternativer. Klikk på alternativet" slå på deling slik at alle med nettverkstilgang kan åpne filer. "Deretter klikker du på" Apply "for å gjøre innstillingene effektiv.

4 Slå på datamaskinen som du vil overføre filer. Åpne Start-menyen og klikk på "nettverk" alternativet. Ikonet for datamaskinen som inneholder filene vises i denne mappen. Klikk på ikonet for å åpne den. Dette vil bringe deg til den delte fellesmappen for den aktuelle datamaskinen. Klikk på "offentlig" -mappen. Velg de filene du trenger for å overføre, og høyreklikk med musen. Klikk på "kopi" alternativet.

5 Type (X :) i adresselinjen i den samme mappen for å få tilgang til stasjonen X. Her X representerer navnet på operativsystemstasjonen. Høyreklikk hvor som helst i stasjonen, klikk på "lim". De overførte filer skal nå vises på begge datamaskinene.

Hint

  • Plasser ruteren nærmeste til datamaskinen du vil overføre data til dette vil øke signalstyrken for mottaks datamaskinen og dermed vil øke overføringshastighet.
  • • Kontroller at du har nok plass i datamaskinen du skal overføre filer til ellers overføringen vil ikke bli vellykket.

Related Articles