Hvordan overføre data mellom en mobiltelefon og datamaskin

Synkronisering av filer mellom telefonen og datamaskinen er en nødvendighet. Brukere som har Palm og Windows mobile enheter kan enkelt synkronisere informasjon fordi det er innebygde programmer for å gjøre det. Brukere uten tilgang til disse typer programmer må stole på andre måter å holde informasjonen synkronisert. Med noen få trinn, vil du lære hvordan å overføre data mellom en mobiltelefon og datamaskin.

Bruksanvisning

1 Kjøpe Mobile Handling Handset Manager Kit kompatibel med din mobiltelefon. Den har et brukervennlig grensesnitt og gjør overføring av filer til en mobiltelefon smertefri. Det er en stor mengde funksjoner bygget inn i den også. Pass på at du kjøper den versjonen av dette produktet som passer til din mobiltelefon. Visse forbindelser og egenskaper virker bare med riktig modell.

2 Installer programmet på den valgte datamaskinen. Hvis du er i tvil om denne prosessen, og deretter vurdere å se på inkluderte demoen først. Det vil snart be deg om å velge din nåværende mobiltelefon modell og plugg inn USB-kabelen. Følg instruksjons ber om en vellykket installasjonsprosessen.

3 Plugg din mobiltelefon til datamaskinen og installere nødvendige drivere hvis du blir bedt om. Datamaskinen vil automatisk oppdage den tilkoblede mobiltelefonen hvis du riktig installert alle nødvendige komponenter. Frakobling mobiltelefonen fra datamaskinen uten å bli bedt om vil føre til at du installerer et nytt sett med enhetsdrivere. Hvis mulig, unngå å gjøre dette.

4 Velg "Kontakter" for å overføre informasjonen til datamaskinen din fra mobiltelefonen. Enhver kontakt som er lagret på telefonen eller SIM-brikke vil automatisk bli lastet ned til din valgte datamaskinen. Dette vil gi deg en sikker backup av denne viktige informasjonen.

5 Velg "Meldinger" -funksjon for å laste ned tekstmeldinger fra mobiltelefonen på datasystemet. Dette verktøyet er nyttig hvis du har massevis av tekstmeldinger og hater å slette dem permanent. Hver gang du tekstmeldinger mappen blir fylt opp, vil du være i stand til å dumpe overflødig meldinger på din datamaskin.

6 Last ned alle bilder og videoer fra din mobiltelefon til datamaskinen din via Handset Manager-programmet. I stedet for å måtte betale høye Internett-priser for overføring av bilder og videoer, kan du spare penger ved å gå denne ruten. Bare velg "Album" funksjonen for å komme i gang. Den vil veilede deg gjennom prosessen med å overføre disse dataene.

7 Bruke funksjonen File å dra og slippe andre filer fra din mobiltelefon til datamaskinen. Selv om denne prosessen kan ta litt mer tid, er det verdt det til slutt. Du kan enkelt overføre lyd og bilde via denne metoden.