Hvordan overføre meldinger fra Outlook Express til Outlook

Hvordan overføre meldinger fra Outlook Express til Outlook


Microsoft Outlook Express er et grunnleggende e-post styringsverktøy som ble levert med Internet Explorer på operativsystemet Windows. Noen brukere synes funksjonene i Outlook Express mangler, og bestemmer seg for å oppgradere til Microsoft Outlook. Outlook gir ekstra funksjoner som styring av oppgaven, kalendere og kontakter. Brukere som vil migrere fra Outlook Express til Outlook kan overføre sine e-postmeldinger fra ett program til et annet. Trinnene i denne prosessen variere avhengig av om meldingene blir overført til Outlook på samme datamaskin eller på en annen datamaskin.

Bruksanvisning

På samme datamaskin

1 Start Outlook og velg "Import og eksport" fra Fil-menyen.

2 Klikk "Importer e-post og adresser" fra valgene som presenteres og klikk "Next" for å fortsette. Velg "Outlook Express" fra de tilgjengelige alternativene.

3 Sjekk "Import Mail" boksen og klikk "Next" for å starte importen. Etter at importen er fullført, klikker du på "Finish". Hvis ønskelig, kan du klikke "Lagre i innboksen" for å lagre en import oppsummering til Outlook-innboksen.

På forskjellige datamaskiner

4 Start Outlook Express på datamaskinen der meldinger blir kopiert fra. Finn Outlook Express Lagre mappe. Klikk "Verktøy" i Outlook Express-menyen og velg "Alternativer". Velg "vedlikehold" og klikk "Lagre mappe". Skriv ned filbanen vist i Store Location dialogboksen.

5 Vis skjulte filer og mapper i Windows Utforsker. Start Windows Utforsker ved å dobbeltklikke på "Min datamaskin" på skrivebordet. Klikk "Verktøy" i menylinjen og velg "Mappealternativer." Velg "View" -fanen og klikk på knappen ved siden av "Vis skjulte filer og mapper." Lukk vinduet Mappealternativer ved å klikke på "OK" for å aktivere endringene.

6 Naviger til filen banen vist tidligere i Store Location dialogboksen. Kopier Outlook Express-mappen på en flash-stasjon eller andre flyttbare medier. Overfør Outlook Express-mappen på datamaskinen hvor meldingene blir kopiert til.

7 Start Outlook Express på datamaskinen der meldinger blir kopiert til. Klikk "Verktøy" i menylinjen og velg "Alternativer". Velg "Maintenance" fanen, klikk på "Lagre mappe" og velg "Change". Naviger til stedet der Outlook Express-mappen ble kopiert til og klikk "OK." Klikk "OK" for å lukke butikken Location dialogboksen. Klikk "Ja" når du blir spurt om du ønsker å erstatte eksisterende meldinger med de fra den nye butikken plassering. Avslutt og start Outlook Express for å fullføre denne prosessen.

8 Start Outlook på datamaskinen der meldinger blir kopiert til. Klikk "Fil" i menylinjen og velg "Import og eksport". Velg "Importer e-post og adresser" fra valgene som presenteres, og klikk "Next".

9 Velg "Outlook Express" fra alternativene som presenteres og kryss av i feltet ved siden av "Import Mail." Klikk "Next" for å starte import og klikk "Finish" når prosessen er fullført. Hvis ønskelig, klikk "Lagre i innboksen" for å lagre en import oppsummering til Outlook innboks.