Hvordan Overklokk IBM ThinkPad 390E

Hvordan Overklokk IBM ThinkPad 390E


Først utgitt i slutten av 1990, er IBM ThinkPad 390E en i en lang rekke IBM bærbare datamaskiner. På grunn av den ekstreme alder av ThinkPad 390E, er det viktig å tjene hver bit av prosessorkraft ut av maskinen som du kan. Overklokking av ThinkPad 390E er en relativt enkel oppgave, som krever noe mer enn at du kan navigere noen menyer.

Bruksanvisning

1 Strøm på din IBM ThinkPad 390E og gå inn i BIOS ved å trykke "F2" funksjonstast når du ser IBM velkomstbildet vises. Dette vil ta deg inn til BIOS-skjermen.

2 Marker og skriv inn "Advanced BIOS Settings" undermenyen. Når dette er gjort, går du til "Front Side Bus" og trykk "Enter" for å gå til redigeringsmenyen.

3 Bruk opp / ned retningspiler for å justere front side bus hastighet. Når du har satt ny front side bus hastighet, trykk "ESC" satt ny fart og tilbake ut av redigeringsmenyen.

4 Trykk "ESC" for å gå ut av "Advanced BIOS-innstillinger" undermenyen og trykk "ESC" igjen for å gå ut av BIOS. Når de blir spurt, trykk på "Y" -tasten for å lagre innstillingene og starte den bærbare datamaskinen.

Hint

  • Øk front side bus hastighet sakte for å unngå å skade den bærbare datamaskinen, ikke mer enn 10 til 15 megahertz gangen.
  • Overklokking øker varmen generert av CPU. I en laptop dette er vanskelig å møte, så vær forsiktig.
  • Overklokking vil øke mengden av batteri som brukes, redusere den totale levetid på hver opplading.