Hvordan Påfyll Epson Picturekassetter

Epson Picturemate er en av Epsons minste og mest bærbare fotoskrivere. Det er formet som en liten boom boksen og skriver 4-by-6-tommers bilder. Kassetten brukes i Epson Picturemate er T557. Det er en ganske komplisert patron som det er strukturert for å passe i en veldig liten skriver. Men det betyr ikke bruke noen av de beryktede elektroniske brikker, noe som gjør påfylling kassetten så mye enklere.

Bruksanvisning

1 Vend åpne patrondekselet på baksiden av skriveren. Flytt kassetthendelen til "Release." Dra forsiktig ut kassetten ut av skriveren.

2 Plasser kassetten på noen få ark med tørkepapir.

3 Skrell den store hvite etiketten ut av baksiden av kassetten. Finn inngreps faner, som er øverst til venstre og høyre hjørne på blekkpatronen saken.

4 Trykk på engasjement kategoriene for å fjerne casing. Forsiktig lirke åpne fem låsetappene sitter mellom blekk foringsrør.

5 Fyll blekket sprøyten i refill kit med 5 ml blekk. Sakte setter sprøytespissen inn i svampen av blekkhuset og forsiktig tvinge blekket inn svampen. Bruke for mye kraft vil utvide svamp.

6 Gjenta trinn 5 for hver blekkfarger som må etterfylles. Tørk påfyllingshullet (e) med et papirhåndkle for å fjerne overflødig blekk. Lukk saken ved å feste låsetappene på plass og erstatte husets; du skal høre et klikk fra oppdraget faner når du bytter casing.

7 Sett Picture kassetten inn i skriveren.