Hvordan PC kameraer arbeid?

Hvordan PC kameraer arbeid?

webkameraet

PC-kameraer eller webkameraer er kompakte kameraer som du kan feste til din datamaskin. Et webkamera er akkurat som et digitalt kamera. Den eneste forskjellen er at et webkamera gjør kompakte digitale bilder som lett kan lastes opp og sendes over Internett. Du kan enten bruke et webkamera via e-post eller via direktemeldingsprogrammer som Windows Live Messenger, Gtalk, Skype og Yahoo Messenger.

Mekanikk

Et webkamera har en liten linse på forsiden som gjør det mulig å fange lyset ved hjelp av små lys detektorer kalt charge-coupled enheter (CCD). Bildet ble tatt med kameraet blir konvertert til digitalt format av CCD. En web cam tar bilder og umiddelbart overfører dem til datamaskinen, som det ikke har et innebygd minne.

Et webkamera er koblet til datamaskinen med en USB-kabel. Denne USB-kabelen gir kameraet med strøm og tar tilbake digital informasjon lagret av CCD fra webkameraet til datamaskinen. Kameraet tar stillbilder hvert 15 til 20 sekunder. Bildene er konvertert til JPG-fil og sendes til en webserver. Størrelsen på et bilde tatt av et webkamera er en tiendedel av størrelsen på et bilde tatt med et digitalkamera. Den lille størrelsen på bilde tillater raskere overføring til internett. Bildene tatt av en PC kamera er av lav oppløsning; de er kornete, uklart og mer pixilated.

video Sharing

Hvis du ønsker å sende epost til video, må du først laste ned programvaren som følger med PC kamera på PC. Til å begynne innspillingen av videoen meldingen, trykker start eller posten. Trykk stoppe og forhåndsvise videoen. Deretter klikker du på e-post eller sende og standard e-postprogram vil automatisk åpne seg. Nå kan du e-post videomelding. Mottakeren av meldingen trenger ikke å ha en programvare installert på PC-en for å vise video melding; de trenger bare å åpne vedlegget for å se videoen.
Å chatte med direktemeldings PC-kameraer kan brukes til å chatte via direktemeldingsprogrammer som Skype, Gtalk, Windows instant messenger, Yahoo messenger og msn messenger. Begge parter må ha et webkamera for å chatte visuelt. For å starte live chat, klikk på fanen som sier Start en videochat. Klikk på ringeknappen for å ringe til noen av kontaktene på listen din.