Hvordan Rate Skrivere

Skrivere er uvurderlig verktøy for å konvertere virtuelle innhold i fysiske kopier, om du trenger å skrive ut dokumenter eller bilder. Men med alle de typer skrivere tilgjengelig og rekke funksjoner de inneholder, velge den rette kan man virke som en utfordrende oppgave. Unngå å betale for funksjoner du ikke trenger og få de som er viktige ved hjelp av en personlig vurdering. Vurdere et utvalg av skrivere av egenskaper og funksjoner som er viktige for deg gjør finne den riktige skriveren hele mye enklere.

Bruksanvisning

1 Begrens et utvalg av skrivere basert på dine behov. Se på fotoskrivere hvis du skal bruke skriveren først og fremst til å skrive ut bilder. Velg fra laserskrivere hvis du trenger å skrive ut dokumenter i bulk og skrive dem ut raskt.

2 Rangere potensielle skrivere av deres prestasjoner. Nøkkelfaktorer for å se etter i en skriver inkludere sider per minutt for svart og fargeutskrift for å bestemme fart og punkter per tomme for å få et inntrykk av hvor detaljert resultatet vil bli.

3 Ranger formfaktor og funksjonene i skriver valg. Spør deg selv: hvor lett er det å bytte blekk, hvor holdbare er design og hvor lett ville papirstopp være å fikse? Sammenlign funksjonene mellom valg av skrivere, for eksempel kablede og trådløse tilkoblinger, inkludert programvare, LCD-skjermer og installert RAM (Random Access Memory).

4 Test ut dine potensielle skriverne før du kjøper en. Etter at du har snevret ned et utvalg av skrivere, den beste måten å rangere dem er av kvaliteten på produksjonen. Ordne med en megler for å ha en testside skrives ut fra hver av dine potensielle skrivere og sammenligne sine utskrifter.

Hint

  • For høyere-end skrivere, er det et must at du sammenligner abonnement og støtte for potensielle skrivere for å beskytte investeringen din.