Hvordan redigere et lydoppsett i registeret

Windows inneholder lyd ordninger, sett med lyder for systemhendelser som går med hverandre. Høres spille når Windows laster, når et program lukkes, når et vindu minimerer når batteriet er lav og mer. Brukere kan endre lyd ordninger grafisk på "Sounds" kategorien i "Sound" kontrollpanel inkludert i Windows. Men du kan også redigere lyd ordninger direkte i Windows-registeret, hvis du bare har tilgang til datamaskinens register, eller du ønsker å automatisere lydoppsett tweaks.

Bruksanvisning

1 Åpne Registerredigering ved å klikke på "Start", skrive "regedit" i søkefeltet på startmenyen, trykke "Enter" og klikke "Ja" til brukerkontoen kontroll teksten.

2 Utvid "HKEY_CURRENT_USER", "AppEvents", "ordninger", "Apps" og ".DEFAULT" registernøkkel mapper ved å klikke på pilene til deres igjen i Registerredigering vinduet.

3 Utvid nøkkelen med navnet på lyden hvis du vil redigere ved å klikke på pilen til sin venstre. For eksempel, redigere Windows logge på lyden ved å klikke på pilen til venstre for "WindowsLogon."

4 Klikk på navnet på lydoppsettet du vil redigere under lydhendelse. For eksempel, redigere "Cityscape" tema Windows pålogging lyd ved å klikke på "Cityscape" under "WindowsLogon."

5 Dobbeltklikk på "(standard)" registeroppføringen på høyre side av Registerredigering vinduet.

6 Skriv inn plasseringen av en lydfil for hendelsen inn i "Rediger streng" vinduet og klikk "OK." Fjern lydfilen for hendelsen, forårsaker ingen lyd som skal spilles for denne hendelsen i den valgte lyden ordningen ved å trykke på "Delete" og klikke "OK."