Hvordan registrere malaysiske webadresser

Hvordan registrere malaysiske webadresser


For å registrere en ".com.my", ".My", ".net.my" eller en ".org.my" Malaysian domene, må du ha en fysisk forretningsadresse ligger i landet. Noen hosting selskaper vil fungere som proxy til du får din bedrift etablert i Malaysia. Det tar ca to uker for ".my" domener som skal behandles og komme online.Your malaysiske domenenavn må være minst ett tegn lang, men ikke mer enn 63 tegn, ikke inkludert "www" eller toppdomenet. I tillegg kan domenenavnet ikke ha mellomrom og må kun inneholde latinske bokstaver og / eller tall og bindestrek. Du kan registrere ditt domene med alle godkjente malaysiske hosting selskapet.

Bruksanvisning

1 Naviger til Onnet.com hosting nettstedet. Skriv inn ønsket Malaysian domenenavn i søkeboksen for å se om det er tilgjengelig. Klikk på "Start". Hvis domenet er tilgjengelig, vil du være i stand til å fortsette å behandle din bestilling. Hvis det ikke er tilgjengelig, kan du velge et annet navn.

2 Gå til Marcaria.com nettstedet. Skriv inn domenenavnet du ønsker i søkefeltet, og klikk på domenet som du trenger. For eksempel kan du innspill "JohnsDogs" i søkeboksen, og huke av domener ".my", ".com.my" og så videre. Hvis du ønsker å registrere mer enn en Malaysian domenenavn, kan du bruke bulk domener søkemotor på nettstedet. Hvis navnet er tilgjengelig, kan du angi at du ønsker å kjøpe den, og deretter gå gjennom betalingsprosessen.

3 Besøk Emerge fiendtlig sted hvis du ønsker en malaysisk ".gov.my" domene. Dette selskapet har også andre domene alternativer. Skriv inn ønsket domenenavn i søketekstboksen i midten av siden. Kryss av i boksene ved siden domenene du vil, for eksempel ".gov.my" og så videre. Klikk på "Søk". Hvis ditt domenenavn er tilgjengelig, kan du angi at du ønsker å kjøpe den. Ellers, velg et annet domenenavn og prøv igjen.