Hvordan rengjøre en Brother 2800 Fax Machine

Hvordan rengjøre en Brother 2800 Fax Machine


Hvordan du rengjør en faksmaskin, avhenger av om det er en blekkskriver, bånd overføring eller en laser modell. Brother IntelliFax-2800 maskin er en laser faksmaskinen som håndterer vanlig papir. Hvis du lagt merke til at faksmaskinen produserer dokumenter med flekker eller linjer, ikke bekymre deg. Den enkle prosessen med å rense faksmaskinen lett kan fikse det. Du kan også hindre dokuments flekker hvis du inkluderer rengjøring skjermen glass og blekkpatronene i din rutine.

Bruksanvisning

1 Koble både telefonlinjen og strømledningen før du starter rengjøringen.

2 Bruk enten en liten tastatur støvsuger eller trykkluft for å fjerne løst støv og smuss fra utsiden av faksmaskinen.

3 Tørk utsiden av Brother IntelliFax-2800 maskin med en lofri hvit klut, lett fuktet med vann. Når du har fjernet all synlig smuss og støv, åpne faksmaskinen ved å fjerne skruene på bunnen og skyve saken off. Finn glassplaten. Det er sannsynlig å ha samme skitt fra blekk av alle skannede dokumenter.

4 Fukt et stykke lofri klut med en kvalitet vinduspusser eller noen rubbing alkohol. Tørk skannerglasset forsiktig. Sørg for at alt er helt tørt før du går videre til neste trinn.

5 Ta ut tonerkassetten og forsiktig tørke den med en fuktig stykke lofri klut. Vent til patron tørke. Sett den tilbake, og lukk faksmaskin.

6 Skyv foringsrøret tilbake på maskinen. Trekk til skruene på undersiden av maskinen.

7 Koble Brother IntelliFax-2800 maskinen til igjen, slik at du kan bruke en spesiell rengjøringsarket for den gjenværende skitt inne i kassetten. Bare kjøre det gjennom din Brother 2800 faksmaskinen som en vanlig stykke papir. På denne måten blekkpatronen får en mer grundig rengjøring.

Hint

  • Når du arbeider med patroner, må du ikke berøre skrivehodet.