Hvordan resette BIOS passordet for en IBM ThinkPad T30

Hvordan resette BIOS passordet for en IBM ThinkPad T30


IBM ThinkPad bærbare datamaskiner er ideelle for bruk i virksomheter der sikkerhet er en største bekymring. En vanlig metode for å sikre virksomheten datamaskiner er å sette et passord som brukerne må oppgi når du slår på maskinen. Hvis du har kjøpt en brukt IBM ThinkPad T30 bærbare, men du kan ikke bruke det på grunn av en passordvinduet, er dette en mulig årsak. Hvis ThinkPad T30 har et oppstartspassord som du ikke kjenner, tilbakestille passordet.

Bruksanvisning

1 Snu ThinkPad T30 av, og slå den over slik at den lukkede skjermen vendt ned. Koble fra strømkabelen.

2 Trekk i utløseren ved siden av batteriet, og løft batteriet ut av datamaskinen ved hjelp av innrykk på utløseren for innflytelse ved siden av. I hjørnet av den tomme batterirommet, se en annen liten, rund batteri inne i en plastholder. En wire kobler batteriet til ThinkPad T30 logiske kortet.

3 Fjern plastbatterikontakten fra hovedkortet, være forsiktig med å trekke ledningene selv.

4 Skru av Phillips-skrutrekker tilkobling av plast batteriholderen på innsiden av ThinkPad T30 batterirommet. Ta ut batteriet og holder sammen.

5 Koble til strømkabelen og slå på ThinkPad T30 på. Datamaskinen skal starte opp helt uten å be om et passord. Slå på datamaskinen igjen av.

6 Koble til rundt batteriet og plasser det primære batteriet tilbake i rommet sitt.

Hint

  • Det er også mulig å sette et harddiskpassord og et hovedpassord kalles et passord på ThinkPad T30. Hvis en av disse passordene er satt på datamaskinen, og du ikke har tilgang til den, den eneste måten å løse problemet på er gjennom utskifting av maskinvare. Bytt ut harddisken for å tilbakestille et harddiskpassord eller hovedkortet for å tilbakestille et passord.