Hvordan Rip DVD Bruke AnyDVD

SlySoft er AnyDVD er et hendig bit av programvare som dekoder DVD-kryptering på fly. Ved å fjerne CSS og andre vanlige former for media kryptering, gjør AnyDVD sikkerhetskopiering DVD-samlingen til en lek. Mens programmet fungerer bra med store videoredigering suiter som Nero og Roxio, kan det også rippe DVD på egen hånd.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer AnyDVD. La alle standardvalgene sjekket under installasjonsprosessen.

2 Sjekk om AnyDVD er allerede i gang. Hvis det er, vil det være en rev-head-ikonet sitter i systemstatusfeltet. Hvis det ikke er, finne og klikke snarveien i "Programmer" -menyen i Start-menyen.

3 Legg i den DVD du ønsker å rippe i DVD-stasjonen. Hvis det er en tosidig plate med en fullskjerm-versjon av filmen på den ene siden og en widescreen-versjon på den andre, sørg for å orientere den riktig i stasjonen, slik at du rive den versjonen du ønsker.

4 Vent til AnyDVD å gjenkjenne DVD. Dette bør ikke ta mer enn 10 sekunder.

5 Høyreklikk på fox-head-ikonet i systemstatusfeltet. Deretter velger du "Rip Video DVD til harddisk ...".

6 Velg en destinasjon katalog for de importerte videofiler. Hvis du ripper en spillefilm, må du i løpet av 7 GB med plass, så sørg for at harddisken har plass til filmen før du fortsetter.

7 Klikk "Kopier DVD" når du er klar til å rippe filmen.

Hint

  • SlySoft gjør også programmer som dekryptere CDer, HD-DVD, Blu-Ray-plater og konsollspill. Sjekk ut hele spekteret av sine produkter på selskapets hjemmeside.