Hvordan Rip DVD Med Magic DVD Ripper

Magic DVD Ripper er en kraftig DVD kopiering programvare for PC-brukere bare, noe som åpner for konverteringer til over et dusin formater, inkludert AVI, WMV, MPEG-2, og tilpasset MP4 (MPEG-4) forhåndsinnstillinger for bærbare enheter som iPod, PSP, PS3, og MP4-spillere. Brukere kan endre sin produksjon videoens oppløsning, bitrate og lyd bithastigheter, avhengig av deres behov. For avspilling på hvilken som helst enhet eller et program, kan du se brukerhåndboken for den aktuelle lyd- og videoinnstillinger før konvertering. Tillat flere minutter til flere timer for full-lengde DVDer til å konvertere.

Bruksanvisning

1 Sett inn en DVD i datamaskinens CD-stasjonen og start Magic DVD Ripper. Klikk på "Source" drop-down boks på venstre side av skjermen og velge DVD fra listen over harddiskalternativer.

2 Klikk på "Konverter" fanen på høyre side av skjermen. Klikk på "Title" drop-down boks i tekstfeltet og velge den lengste tittelen tilgjengelig. Dette er vanligvis den helaftens film. For å konvertere andre titler, som ekstra funksjoner, klikk på "flere titler" fra "Title" -menyen.

3 Velg en forhåndsdefinert utgang alternativ fra "Profil" drop-down boks på høyre side av skjermen. Juster spesifikke parametre for utdata ved å klikke på "Profiler" -fanen øverst på skjermen og velge "Profile Editor."

4 Klikk på en profil fra "Profil" på venstre side av skjermen og klikk "Endre". Endre oppløsningen ved å manuelt legge inn ønsket høyde og bredde på videoen i enten fullskjerm eller widescreen-felt, avhengig av om DVD er i fullskjerm eller widescreen (se Advarsler).

5 Velg en "kodek" eller komprimeringstype for videoen fra "Video Codec" drop-down menyen nederst på skjermen. Klikk "OK" for å gå tilbake til Magic DVD Ripper hovedskjermbildet.

6 Klikk på "Destination" drop-down boks på venstre side av skjermen for å velge et lagringssted for den konverterte videoen. Magic DVD Ripper vil automatisk vise deg hvor mye ledig plass på harddisken, som noen DVD-eksport, avhengig av utgangsinnstillingene, kan være store.

7 Trykk på "Start" -knappen for å starte konverteringen. Spor fremdriften med tidslinjen nederst på Magic DVD Ripper skjermen ved å se på medgått tid og gjenværende feltene.

Hint

  • For best kvalitet med størrelse laveste fil, kan du prøve å konvertere til en AVI med en Xvid eller DivX-komprimering, eller en MP4 med H.264 komprimering.
  • Konvertere DVD til en høyere oppløsning vil resultere i produksjon lavere kvalitet.