Hvordan Sammenlign Online Trading ETF

Ifølge Investopedia, er ETF eller børshandlet fond definert som et verdipapir med en pool av eiendeler som handler som en aksje og typisk spor en indeks, en vare eller en kurv av eiendeler. Til sammenligning må en investor å forstå investeringen formål eller tema, ETF kostnadsprosent og investeringsparametere.

Funksjon

Når sammenligne ETF investorer bør undersøke størrelsen eller eiendeler i ETF, korrelasjonen til indeksen den sporer og styrken av utstedelse firmaet. En sterk ETF vil ha en stor portefølje med en nær sammenheng med sporet indeksen og en sterk utstedelse selskapet.

typer

Mange forskjellige typer av ETF eksisterer, inkludert gullfond, indeksfond, obligasjonsfond og foretrukne aksjefond. Ifølge NASDAQ, med et stort antall av ETF tilgjengelige, sammenligne tidligere resultater viser seg nyttig. Sørg for at enhver sammenligning av ETF inkluderer bare midler av lignende art.

fordeler

En vellykket sammenligning av fordelene en investor resultater i å finne en god passform med sin portefølje, og fører til en ETF med en lav kostnadsprosent og en god korrelasjon til fondets formål.

Advarsel

Sammenligninger av ETF undersøke de historiske prisene og ingen garanti for at det foreligger den fremtidige utviklingen vil matche det som skjedde i fortiden.

betraktninger

Fordi ETFs handel som aksjer, deres aksjer handel til markedsverdi, som kan handle på en premie eller en rabatt i forhold til verdijustert egenkapital, ifølge Investopedia. Unngå ETF med en stor premie, og vurdere disse ETF med en stor rabatt.