Hvordan selge mynter på eBay

Ebay er et utmerket sted for kjøp og salg av mynter online. Hundretusener av mynt auksjoner kjører til enhver tid, og titusener selges hver dag. Med slike store antall samlere kjøpe mynter på nettet, kan du mynt auksjoner bli sett av et stort publikum.

Bruksanvisning

Hvordan selge mynter på eBay

1 Logg deg på Ebay konto og klikk på "til salgs" fanen fra baren øverst til høyre på Ebay vinduet. Klikk på den blå "Begynn å selge" -knappen og fortsette.

2 Velg din kategori. For å gjøre dette, trykk på "Bla gjennom kategorier" og velg "Mynter & Paper Money" fra listen. Nå velger riktig underkategori, avhengig av mynt type. Som et eksempel, ville du velge "Mynter: Canada" underkategori hvis mynten er fra Canada. Når du har valgt kategori, trykk fortsett.

3 Fotografere eller skanne mynter. Bildene er et must for vellykkede mynt oppføringer på Ebay. Det kan være lurt å merke seg at skannere vil tendere til å produsere en utvasket versjon av mynt. Hvis et kamera er tilgjengelig, kan det være lurt å benytte seg av det som det vil gi en langt mer nøyaktig gjengivelse av hva mynten ser ut i person. Last opp dine bilder til datamaskinen og deretter til Ebay oppføring. Ebay objekt oppretting vil gi enkle instruksjoner for å gjøre det.

4 Skriv inn din mynt informasjon i de aktuelle feltene. Hvis du er usikker på noe informasjon, oppsøke en profesjonell numismatist eller slå opp din mynt på nettet. Det er svært viktig for å bestemme verdien av mynt for å avgjøre sin klasse. "Grade" er en rangering av en mynt kvalitet og tilstand. På grunn av de spesielle retningslinjer og terminologi som brukes i gradering mynter, anbefales det at du kjøper eller låne et fotograderte bok. Denne boken inneholder en lettfattelig guide til hvordan å gradere mynter.

5 Forskning verdien av mynt (etter å finne ut sin omtrentlig klasse). For å gjøre dette kan du gjennomføre en fullført oppføringer søk. Åpne en Ebay vindu og skriv inn din coin søkeord i søkefeltet. Nøkkelord bør inneholde mynt type, kirkesamfunn, og omtrentlig klasse. Velg "Fullført oppføringer" fra "Søkealternativer" panel på venstre side. Når dette er gjort, fortsetter du til trinn seks.

6 Trykk "Fortsett" og deretter "List min element" på neste side etter å ha verifisert all informasjonen din. Din mynt er nå oppført for salg på Ebay.

Hint

  • Når du fotograferer mynter, kan du bruke kameraets makroinnstilling. Dette resulterer i skarpere og mer fokuserte bilder. Les kameraets manual for instruksjoner om hvordan du aktiverer denne innstillingen. Du trenger også en stødig hånd eller uskarpe bilder vil medføre. Om nødvendig kan det være lurt å bruke et stativ for å holde kameraet stødig. Endelig har en ensfarget bakgrunn bak mynt. Hvit eller svart bakgrunn fungerer best.
  • Når du sender myntene dine, bruker polstrede konvolutter og bobleplast for å hindre mulig skade. Det anbefales også å bruke frakt forsikring i tilfelle skade, tap eller tyveri av pakken din.