Hvordan Sett BIOS i Min Compaq Presario 2580 gjør?

Hvordan Sett BIOS i Min Compaq Presario 2580 gjør?


Compaq Presario 2580 benytter et program kalt BIOS for å bestemme hva maskinvareenhet å starte opp fra, for eksempel den interne harddisken eller en USB-minnepinne. Du må kanskje erstatte den eksisterende BIOS-versjonen som en feilsøking tiltak hvis den bærbare datamaskinen ikke vil starte riktig eller noen av sine maskinvare-enheter er ikke funksjonell. Compaq tilbyr BIOS erstatning fil du kan laste ned og kjøre, som bare tar noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Avslutt alle vinduer åpne og starte Presario 2580 operativsystem. Trykk på "F10" tasten når Compaq-logoen dukker opp på skjermen.

2 Bruk venstre piltast for å bla til "Main" -kategorien. Skriv ned den gjeldende versjonen av Compaq BIOS, som er oppført på toppen av skjermen. Trykk "F10" igjen og bla til "Ja" alternativet.

3 Klikk "Enter" og vent på at Presario operativsystem å starte på nytt. Naviger nettleseren til Compaq støttesiden for Presario 2580-modellen (se Resources.)

4 Velg "Programvare- og drivernedlastinger" linken. Velg alternativet "Operating System" og velg operativsystemet som er installert på din Presario 2580. Klikk "Next".

5 Klikk på den blå, plusstegn ved siden av "BIOS" alternativet. Finn den nyeste BIOS-versjonen som er merket som "WinFlash-verktøyet." Sørg for at versjonsnummeret er høyere enn tallet du skrev ned. Velg "Last ned" knappen.

6 Åpne WinFlash-verktøyet etter at den er lastet ned, og følg instruksjonene på skjermen for å erstatte den nåværende BIOS. Start Compaq Presario 2580.

Hint

  • Skifte BIOS kan resultere i et ustabilt system, avhengig av den bærbare innstillinger og hvilken versjon av BIOS er installert. Før du setter BIOS, bør du også overføre filer du ikke har råd til å tape til en ekstern enhet, for eksempel en USB-harddisk.
  • Ikke velg BIOS-versjonen oppført som "ROMPaq." Den ROMPaq versjonen må lagres på en diskett, og Presario 2580-modellen ikke inkluderer en diskettstasjon.