Hvordan Sett Mixpod på Tumblr

MixPod er en streaming av musikk nettsted med en innebygd system for deling av spillelister enn sosiale medier som blogger og sosiale nettverk. Hvis du har en Tumblr blogg, kan du lage en spilleliste på MixPod og bruke spillelisten embedding koden for å legge til i spillelisten direkte til et blogginnlegg. Opprette en spilleliste og legge den til en ny video innlegg på Tumblr å dele favorittmusikken din med leserne.

Bruksanvisning

1 Naviger i din nettleser for å MixPod.com, og klikk på "Logg inn" linken øverst på siden, og deretter skriver du inn e-postadressen og passordet som er tilknyttet MixPod konto for å fortsette.

2 Klikk "Opprett spilleliste" øverst på siden. Søk etter sanger ved hjelp av "Search Music" feltet, og klikk på plusstegnet ved siden av en sang for å legge den til i spillelisten.

3 Klikk på fanen "Lagre spilleliste" når du er ferdig med å legge til sanger. Skriv en tittel i "Playlist Title" feltet, og klikk på "Lagre" -knappen. Dette bringer deg til en ny side med tittelen «Del din spilleliste."

4 Klikk på "Tumblr" fanen på venstre side av siden.

5 Marker koden i feltet øverst i vinduet, og trykk deretter "Ctrl" og "C" for å kopiere koden til utklippstavlen i Windows.

6 Åpne Tumblr.com i et nytt nettleservindu eller fane. Skriv inn din e-postadresse og passord for å fortsette til Dashboard.

7 Klikk på "Video" øverst på siden.

8 Klikk på "Bygge inn en video" hvis det ikke allerede er valgt.

9 Høyreklikk på feltet under "Bygge inn en video" -kategorien, og velg "Lim inn" for å lime inn koden for MixPod lydavspiller.

10 Klikk på "Create Post" -knappen for å publisere MixPod spilleliste på Tumblr.