Hvordan sette en GIF som din avatar

Hvordan sette en GIF som din avatar


Når du bruker forum, chat eller nettsamfunn, blir du bedt om å laste opp et bilde av deg selv. Men det er begrenset antall interessante portrettbilder du kan bruke. For å gjøre profilen din mer interessant, bør du vurdere å lage en animert GIF avatar, som spiller en kort film av to eller tre av dine personlige bilder. Bruk spesiell programvare for å gjøre avataren du bruker på noen av de sosiale nettverk nettsteder, blogg eller personlige nettsteder du bruker.

Bruksanvisning

Bruke Picasion

1 Åpne alle digitale bildebehandlingsprogrammer du har. Last ned og installer programmene Gimp eller Paint hvis du ikke har en. Velg et bilde du liker fra datamaskinen eller besøker nettsteder som Picasa eller Fotolia å finne og laste ned gratis bilder som du kan bruke for avataren din.

2 Gå til "File" og velg "Open". Velg det første bildet du ønsker å bruke som GIF avatar i det digitale bildebehandlingsprogrammer. Åpne de andre bildene på samme måte. Endre størrelse på hvert bilde ved å klikke på "Image" og velge resize alternativet. Velg å endre størrelsen på bildene til 300 piksler bredt. Dette gjør at bildene skal være liten nok til å laste opp til Avatar program. Klikk "Fil" og "Lagre som" for å lagre bildene. Skriv inn navn og velger å lagre dem som en JPG-format.

3 Naviger til Picasion nettstedet. Klikk på "Browse" -knappen på nettsiden og finn det første bildet du vil bruke. Gjør det samme for den andre og tredje bildet du ønsker å bruke i avatar. Kontroller at bildene du velger er JPG-format.

4 Velg størrelsen på avataren din ved å klikke på drop boksen ved siden av "Size" overskriften. Velg ett av størrelse alternativer.

5 Endre hastigheten som GIF animasjon beveger seg ved å klikke på rulle boksen ved siden av "Speed". Jo lavere tall du skriver i tregere GIF vil sirkulere bildene.

6 Klikk på "Create Avatar" og vent til avataren som skal opprettes. Klikk på "Lagre avataren til datamaskinen min." Velg plasseringen der du vil lagre den.

7 Åpne administratorpanelet på nettsiden du ønsker å laste den til og klikke på "Profil" innstillinger. Velg "Profilbilde" og klikk på "Browse" eller "Last opp" -knappen for å finne og laste opp den nye GIF-fil.

8 Gå til "Home" side for nettstedet og merker at ny avatar bilde

Bruke Gickr

9 Endre størrelse på bildene du vil bruke for avataren i det digitale bildebehandlingsprogrammer, akkurat som du gjorde i trinn 1 og 2 i § 1.

10 Naviger til Gickr nettstedet. Klikk på "Browse" -knappen for å laste opp det første bildet. Finn bildet du ønsker å bruke i mappen du lagret den på og klikk på Åpne. Gjør det samme for de to andre bildene.

11 Velg størrelse ved å klikke på rullegardinpilen og velge fra de tilgjengelige størrelsene.

12 Endre hastigheten på Avatar hvis du vil, ved å klikke på pil ned og velge blant de fire farts alternativer tilgjengelig.

1. 3 Klikk på "Fortsett" for å tillate programmet å lage din avatar. Velg "Last ned" linken for å laste ned og lagre avataren til datamaskinen.

14 Naviger til nettsiden som du ønsker å laste opp GIF. Finn og klikk på profilen alternativet. Finn profilbildet ditt og klikk på "Browse" eller "Last opp" for å finne filen på datamaskinen. Klikk "Last opp" for å laste bildet på profilen din.

15 Gå til hjemmesiden din på nettsiden for å se den nye GIF-bilde.