Hvordan sette opp en annen AOL e-postkonto

Hvordan sette opp en annen AOL e-postkonto


Selv om du har en AOL e-postkonto, er det OK å ha en annen. Hvis den opprinnelige kontoen ble mottatt for mye spam, var du få sjikanerende e-poster eller selv om du bare ikke liker skjermnavnet ditt lenger, kan det være på tide å sette opp en ekstra konto. Hvis du ønsker å sette dette opp som din viktigste e-postkonto, kan du importere alle kontakter til det dine slik at du ikke mister noen informasjon. AOL-kontoer er gratis, slik at du kan ha så mange du vil.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til aol.com.

2 Klikk på "Logg inn" linken ved siden av søkefeltet.

3 Klikk på knappen som sier: "Få en gratis AOL skjermnavn nå." Dette vil bringe deg til registreringssiden.

4 Fyll ut all informasjon som kreves. Dette inkluderer navn, e-postadresse og passord, kontosikkerhets spørsmål og svar, Postnummer, bursdag og en CAPTCHA-kode. Den CAPTCHA kode er kombinasjon av bokstaver og tall du må skrive slik de vises i et bilde. Dette vil bekrefte at du er en person og ikke en epost bot.

5 Klikk på "Send" -knappen nederst.

6 Begynne å konfigurere den nye e-postadressen din ved å klikke på "Access e-post nå." Du vil bli bedt om å importere kontaktlister. Du kan også klikke på "Settings" for å gjøre noen endringer for å ta hensyn sikkerhet og varsling.