Hvordan sette opp en Belkin Range Extender

Hvordan sette opp en Belkin Range Extender


Sette opp en Belkin Ethernet-ruter som en range extender effektivt dobler størrelsen på det trådløse nettverket. Men du kan ikke ha to rutere koblet til ett nettverk uten å deaktivere DHCP-serveren på den du ønsker å bruke som range extender. Slå av DHCP-serveren hindrer ruteren fra å tildele IP-adresser til utstyr som er koblet til nettverket. Denne prosessen blir deretter overlatt til den opprinnelige ruter i nettverket.

Bruksanvisning

1 Koble Belkin router til en datamaskin via en Ethernet-kabel. Plugg den ene enden av kabelen til LAN-porten på baksiden av Belkin router og plasser den andre enden av Ethernet-kabelen til Ethernet-porten på datamaskinen. På stasjonære, er Ethernet-porten på baksiden. På bærbare datamaskiner, er Ethernet-porten på siden.

2 Plasser en pinne inn i reset hullet på baksiden av ruteren for å fullføre en master reset. Dette sletter ut noen filtrering eller bygge bro som kunne negativ effekt ruteren. Den lar deg også til å bruke standard påloggingsinformasjon for å få tilgang til ruterinnstillingene.

3 Åpne en nettleser og skriv inn standard ruteren IP-adresse i adressefeltet. Standardadressen er 192.188.1.2.

4 Klikk på "logg inn" øverst på siden. Skriv inn "admin" inn i brukernavn og la passordet stå tomt. Trykk "Enter" på tastaturet for å laste ruterinnstillingene.

5 Finn SSID arkivert på "Basic Setup" side. Gi ruteren samme navn som din viktigste ruter. Så hvis SSID for din viktigste ruter er Belkin_Home_Router, SSID for ruteren du vil ha som en range extender bør være Belkin_Home_Router.

6 Finn DHCP-serverinnstillingene på "Basic Setup" side. Deaktiver ved å klikke på "Deaktiver" -knappen. Klikk på "Lagre innstillinger" for å lagre ruterinnstillingene.

7 Fjern Ethernet-kabelen fra ruteren og datamaskinen. Koble Ethernet-kabelen til en LAN-porten på baksiden av hoved ruteren. Plugg den andre enden av Ethernet-kabelen til WAN-porten på ruteren blir brukt som en range extender. Nettverket er fullført.