Hvordan tjene penger med SFI

SFI er en forkortelse for Strong Future International. De begynte i 1985 ut av Lincoln Nebraska. De ble raskt en av de ledende online virksomheter til å delta fordi de lar enkeltpersoner til å bli med gratis. Som lar deg prøve forretning ut og se om du liker hva det har å tilby. Når du blir kjent med SFI du kan begynne å tjene penger med den.

Bruksanvisning

1 Bli en EA. Det første skrittet for å tjene penger med SFI er å bruke pengene til å bli, og utøvende agent. Du gjør dette ved å gjøre et kjøp som gir deg 10 poeng. Generelt som kommer til å koste deg $ 30- $ 40 per måned. Når du er en EA du begynner å tjene ekstra bonuser på alle produkter som selges i gruppen din. Du er garantert en sjekk den første måneden du bli en EA.

2 Start med gratis annonsering. Du kommer til å ønske å annonsere 2 måter: 1. Annonser produkter og tjene provisjoner på dem. 2. annonsere forretningsplanen og bygge deg en downline. Begge deler er like viktig. Å starte, skal du ønsker å bruke trafikk utveksling, fora og sosiale nettverk. De er alle gratis og bringe i stor trafikk. Som du lære om SFI kan du også skrive artikler og inneholde en lenke tilbake til nettstedet ditt. Du kan distribuere disse artiklene gratis til mange artikkelen kataloger.

3 Gå videre til betalt annonsering. Når du har forstått de frie former for annonsering kan du oppgradere til betalt annonsering. Du trenger å gjøre noen PPC som Google Adwords. Du kan betale for å annonsere dine bannere på arbeid i hjemmet fora eller oppslagstavler. Betal for noen annonser i lokale aviser og magasiner i tillegg. Reklame er en pågående prosess som du trenger for å dra nytte av hvis du har planer om å tjene penger med SFI.

4 Send velkommen e-post til laget ditt og holde oppmuntre dem. Som du motta varsler du nettopp har referert noen, skape en velkomst e-post som vil la din nye medarbeider vet hvordan de skal komme i kontakt med deg og at du er der for å hjelpe dem ut. Du kommer ikke til å gjøre noen penger i SFI hvis du ikke er tilgjengelig for å hjelpe laget ditt.

5 Ta kontakt med din upline. En flott måte å ta din inntekt til neste nivå er å snakke med folk i din upline som allerede er vellykket. Spør dem alle spørsmålene du kan og ikke vær redd for å kopiere det de har gjort. Det er millioner og milliarder av mennesker på nettet, slik at du ikke egentlig konkurrerer mot noen. Bare konsentrere seg om hva du kan lære fra folk som allerede har gjør det til toppen.

6 Hold deg oppdatert med oppdateringer og endringer som SFI gjør. Hvis du ikke kjenner selskapet og hvordan det vokser, kan du ikke forvente laget ditt å vite. Så logger inn en gang per dag til SFI og holde deg oppdatert.

7 Fortsett å gjenta disse trinnene over og over til du kommer suksess og lære laget ditt for å gjøre det samme.

Hint

  • Forskning de nyeste annonsering metoder på arbeidet hjemme, hjemme virksomheten fora. Dette er nøkkelen i å finne nye henvisninger og salg av produkter.
  • Ikke bruke mer enn du har budsjettert på annonseringen. Det er ikke nødvendig å gå inn i gjeld når du starter opp med SFI.