Hvordan sette opp en datamaskin til en TV for å se filmer i Netflix

Hvordan sette opp en datamaskin til en TV for å se filmer i Netflix


Hvis du heller vil se dine Netflix Watch Øyeblikkelig filmer på TV enn en liten dataskjerm, men ikke har en spillkonsoll, TV, Blu-ray eller DVD-spiller som støtter Netflix, kan du koble datamaskinen til TV-en din . Du vil ha tilgang til samme katalog av filmer, og hvis du bruker ran HDMI-kabel, kan du selv se noen filmer i HD. Koble datamaskinen til TV tar bare noen få minutter, og etter det er det bare et spørsmål om å navigere til Netflix websiden.

Bruksanvisning

1 Kartlegge innganger på datamaskinen din. Hvis du bruker en PC, vil du ha enten en VGA, HDMI eller DVI-utgang. Alternativt, hvis du bruker en Mac, vil du ha enten en DVI eller mini-DVI-utgang. HDMI utganger video i HD, mens DVI, VGA og mini-DVI-utgang i standard definisjon.

2 Koble riktig kabel til utgangen du vil bruke på datamaskinen, og koble deretter kabelen til den tilsvarende inngang på TV-en. For eksempel, hvis du har koblet til en HDMI-kabel til datamaskinen, koble den andre enden av kabelen til en ledig HDMI-inngang på TV-en. Alternativt kan du bruke omformingskabler for å koble to forskjellige innganger, for eksempel en VGA-til-HDMI, DVI-til-VGA, mini-DVI - til-HDMI eller en rekke andre.

3 Koble til en 1/8-tommers, 3,5 mm audio kabelen til den tilsvarende produksjonen på datamaskinens lydkort. Alternativt, hvis du bruker en bærbar PC, koble kabelen til hodetelefonkontakten på datamaskinen. Koble den andre enden av lydkabelen til lydinngangen som korresponderer med innspill på TV hvor datamaskinen er koblet til.

4 Slå på både TV-en og datamaskinen. Endre inngang på TV-en slik du ser inngangen der datamaskinen er koblet til. Hvis du bruker en Windows 7 laptop, trykk på "Windows" og "P" knappene samtidig for å vise en dialogboks som inneholder alternativer for hvordan å bruke den eksterne skjermen. Velg om du vil duplisere skjermen, forlenge skjermen eller vise skjermen på TV bare. Alternativt, hvis du bruker en Mac laptop, går du til Systemvalg og velg "skjermer." Klikk på "Arrangement". Denne skjermen lar deg justere skjermene eller speile skjermen.

5 Åpne nettleseren og gå til netflix.com. Klikk "Medlem Logg inn" og deretter skrive inn brukernavn og passord og klikk "Fortsett".

6 Velg fanen "Watch Øyeblikkelig" og velg deretter sjangeren av den typen film du leter etter. Alternativt, skriv inn navnet på en film, skuespiller eller skuespiller i den hvite søkefeltet øverst til høyre på nettsiden.

7 Hold markøren over en tittel du ønsker å se og trykk på "Play" -ikonet som vises. Installer eventuelle plug-ins eller ekstra programvare når du blir bedt om datamaskinen ikke oppfyller minstekravene. Filmen begynner å spille.