Hvordan sette opp en datamaskin til Wireless System Bruke Comcast Cable

Comcast tilbyr høyhastighets Internett-tjenesten som et frittstående produkt eller som del av en pakke. De vil hjelpe deg å sette opp din kabel Internett-tilkobling, men de vil ikke hjelpe deg med den trådløse installasjonen. De belaster en installasjon avgift. Hvis du har noen grunnleggende datakunnskap, kan du unngå gebyr og installere høyhastighets trådløs Internett-tjenesten selv. På denne måten vil du kunne få tilgang til Comcast Internett trådløst rundt hjemmet.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen. Slå av alle programmer. Plugg den rektangulære USB-kontakten ledningen til datamaskinen. Sett den firkantede USB-kontakten ledningen til kabelmodemet. Comcast vil bare fungere med noen modemer. Du må kanskje leie en kompatibel modem fra Comcast.

2 Koble strømledningen til modemet og koble den til en stikkontakt. Slå på kabelmodem. Datamaskinen kan automatisk oppdage den nye enheten.

3 Installer Comcast tjenesten ved hjelp av installasjonsplaten. Sett inn installasjonsdisken inn i datamaskinen, og følg instruksjonene på skjermen. Start maskinen din.

4 Gjør tilkoblingen trådløst. Koble den rektangulære kabelen fra datamaskinen og koble den til en trådløs adapter. Sett konfigurasjonen plate fra det trådløse kortet i datamaskinen. Kjør platen og følg alle instruksjonene på skjermen. Du må nevne det nye nettverket og sette inn et passord. Du vil ha trådløs tilgang til Comcast Internett-tjenesten innen rekkevidde for trådløskortet ditt.