Hvordan sette opp en iPad for lydbøker

Hvordan sette opp en iPad for lydbøker


IPad leveres med iTunes Store, som lar deg få tilgang til musikk, videoer og lydboken nedlastinger. Du kan bruke iTunes-konto for å velge og kjøpe lydbøker, som deretter lastet ned og tilgjengelig gjennom on-board iPod. Ved hjelp av iTunes for å laste ned en lydbok for første gang kan virke forvirrende, men prosessen blir lettere når du laster ned flere av dine favoritter. Med lydbøker lastet på din iPad, kan du lytte til bøker når og hvor du velger.

Bruksanvisning

1 Start iPad. Når startskjermen har lastet, velg "iTunes" -ikonet. Dette starter iTunes Store. Trykk "Lydbøker" nederst på skjermen.

2 Bla gjennom de tilgjengelige lydbøker i iTunes Store. Du kan bruke kategoriene øverst på siden for å se gjennom utvalgte lydbøker, topp 10 lister og ulike kategorier. Bruk søkefunksjonen øverst på skjermen for å skrive inn navnet på en bok eller forfatter.

3 Trykk på en tittel som interesserer deg, og se beskrivelsen av lydbok. Trykk på knappen som viser prisen på boken for å kjøpe lydbok. Oppgi Apple-ID-passordet når du blir bedt om å godkjenne kjøpet.

4 Sjekk din iPad for å se om boken er lastet ned. Trykk på "iPod" -ikonet, og deretter trykker du på "lydbøker".

5 Trykk på tittelen på boken du har kjøpt, og den starter umiddelbart.