Hvordan sette opp et automatisk svar i Eudora Mail

Bruke autosvarfunksjonen i Eudora Mail er ideelt for de gangene når du er på reise, opptatt eller borte fra datamaskinen for en lengre periode. Best av alt, er enkelt å sette opp funksjonen. Autosvarfunksjonen vil sende en automatisk, forhåndsskrevne svar til folk som skriver deg meldinger, oppdatere dem på status og la dem vite når du kommer tilbake.

Bruksanvisning

Lag din autosvarmelding

1 Åpne "Saker" -funksjonen fra "Verktøy" -menyen. Høyreklikk hvor som helst inne i saker vinduet og velg "New" fra kontekstmenyen.

2 Skriv autosvar nøyaktig slik du vil det skal vises til folk som skriver til deg. Husk å inkludere en generisk hilsen eller hilsen, da dette ikke vil bli automatisk generert av systemet. Klikk på "File" og velg "Lagre som Saker" for å angi et filnavn og lagre din autosvarmeldingen.

3 Korrekturlese meldingen, dobbeltsjekket det for nøyaktighet. Lagre nyskrevne automatisk svar til "Papir" -mappen. Lukk deretter "Saker" dialogboksen før du fortsetter.

Sett opp din e-post til Auto-Svar på meldinger

4 Klikk på "Verktøy" -menyen og velg "Filter" for å åpne "Filter" -vinduet. Du kommer til å bruke Eudora Mail filterhandlinger for å fortelle systemet hvilke e-poster vil generere et automatisk svar og som e-post vil ikke.

5 Åpne "Match" delen og velger et meldingshode fra rullegardinlisten. Dette vil sende automatisk svar til alle meldingene med en heading samsvarer med hva du har valgt. Slik setter du opp din autosvar å svare alle som skriver deg, velg "Enhver mottaker" alternativet. Ellers vil kun meldinger med en overskrift som passer til filteret handlingen du har valgt motta automatisk generert svar.

6 Åpne "Handling" -delen av "Filter" -menyen. Finn "Svar med" i den første rullegardin, og klikk på den. Dette vil åpne en ny dialogboks.

7 Velg "Saker" filen du opprettet for å tjene som kroppen din autosvarmeldingen. Dette gjør at Eudora Mail til å gjenkjenne som automatisk svar du vil ha levert, i tilfelle du har mer enn en autosvar lagret i din "Papir" -mappen.

8 Klikk på "OK" for å aktivere filtrene. Nå vil meldinger som er sendt mellom parter som svarer til ditt angitte header motta din autosvar øyeblikkelig ved å sende deg en e-postmelding.

Hint

  • Ikke glem å slette autosvar filter når du vil at automatiserte meldinger å stoppe. Autosvarfunksjonen fortsetter å generere automatiske responser, selv etter at du har logget inn på din Eudora postkonto.