Hvordan sette opp My Belkin F5D7234-4 V3

Hvordan sette opp My Belkin F5D7234-4 V3


Belkin F5D7234-4 V3 router tillater brukere å dele sine høyhastighets Internett-tilkobling og filer med flere datamaskiner i et trådløst nettverk. Etter at du har satt opp Belkin F5D7234 V3 ruter, kan du dra nytte av Wireless-G-teknologi, noe som har forbedret nettverk hastigheter. De Belkin router funksjoner hastigheter mer enn fem ganger raskere enn den industristandard trådløse tilkoblinger, som i 2010.

Bruksanvisning

1 Trekk ut strømforsyningen til modemet. Finn kabelen som forbinder datamaskinen og modemet. Trekk ut kabelen fra modemet og koble den til Belkin router grå port. Hvis du bytter ut en eksisterende modem, kobler du kabelen fra den gamle modemet og koble den til den nye ruteren grå port.

2 Koble den nye kabelen inne i Belkin F5D7234-4 boksen til gul port på ruteren. Plugg den andre enden av kabelen til modemet.

3 Plugg i strømforsyningen til modemet. Vent 60 sekunder for modemet til å starte opp. Koble strømforsyningen til modemet til en ledig stikkontakt. Plugg den andre enden av strømforsyningen inn svart port Belkin ruteren. Kontroller tilkoblingene etter ruteren starter på nytt. "Fast" og "power" lysene skal lyse opp i grønt etter 20 sekunder.

4 Sett Belkin F5D7234-4 programvaren plate i datamaskinens CD-ROM-stasjonen.

5 Følg instruksjonene på skjermen når den er satt opp assistent vises på dataskjermen. Oppsettet assistent automatisk vises når du setter programvaren plate i CD-ROM-stasjonen.