Hvordan sette opp to datamaskiner til å spille sammen

Hvordan sette opp to datamaskiner til å spille sammen


Du kan koble sammen to datamaskiner til å spille spill over et lokalt nettverk, eller LAN. Opprette en miniatyr LAN-party er en flott måte å tilbringe en helg med noen venner. Siden ping tid er generelt lavere på lokale nettverk enn det er når du spiller spill på nettet, vil ingen av dine venner kunne klandre sine tap på tilkoblingshastigheten, og du vil ha gleden av knusing motstandere som faktisk er i samme rom som deg .

Bruksanvisning

1 Trykk på "Start" -knappen.

2 Høyreklikk på "Min datamaskin". Dette vil få opp en meny med alternativer.

3 Velg "Egenskaper" fra menyen. Dette vil få opp en ny meny med sju kategoriene øverst.

4 Trykk på "Computer Name" -kategorien. Dette vil tillate deg å endre arbeidsgruppenavnet.

5 Trykk på "Change" i nedre høyre hjørne av menyen. Endre navnet på arbeidsgruppen til ønsket arbeidsgruppen og lagre. Gjenta disse trinnene på den andre datamaskinen du vil legge til nettverket.

6 Koble de to datamaskinene sammen ved å sette den ene enden av Ethernet-krysskabel inn i ethernet kortet på baksiden av datamaskinen. Det ser ut som en telefonkontakt, er større bare pluggen. Sett den andre enden inn i Ethernet-kortet på baksiden av den andre datamaskinen. Windows skal nå gjenkjenne at datamaskinene sammen i nettverk, og du vil være i stand til å spille spill som støtter LAN spill.

Hint

  • Hvis Windows ikke automatisk oppdage nettverkene, sikre at "nettverksgjenkjenning og fildeling" er aktivert på nettverket skjermen.