Hvordan setter jeg inn en Multi Page Adobe Acrobat-fil til et Word-dokument?

Hvordan setter jeg inn en Multi Page Adobe Acrobat-fil til et Word-dokument?


Portable Document Format (PDF) filer er en vanlig konverteringstype, fordi en PDF-kopi har vanligvis en mindre filstørrelse enn for kildedokumentet. En annen fordel til formatet er at hvem som helst med en PDF-leser program, for eksempel Adobe Reader, kan åpne og vise materialet. En populær funksjon i de fleste produktivitetsprogrammer, for eksempel Microsoft Word, er muligheten til å koble eller legge filer som PDF-filer til dokumenter. Du kan sette inn en flersidig Adobe Acrobat-fil inn i et Word-dokument ved å følge noen få trinn.

Bruksanvisning

Sett inn fil som en hyperkobling

1 Start Microsoft Word og åpne dokumentet der du vil sette inn et flersidig Adobe Acrobat-fil i bakgrunnen. Klikk én gang på "File" menyen "og velg" Open ". Dette vil starte en egen" Åpne "dialog vinduet. Velg mappen som dokumentet er lagret fra listen i" Look in "drop-down menyen. Klikk gang på filnavnet og en gang på "Open" knappen.

2 Plasser markøren i området av dokumentet som du vil plassere Adobe Acrobat-fil. Klikk én gang på "Insert" -menyen og velg "link" alternativet. Dette vil starte en "Sett inn link" dialogboksen. Velg mappen der Adobe Acrobat-fil lagres fra listen i "Look in" drop-down menyen. Klikk en gang på filnavnet for å velge det. Navnet på filen vil vises i "adresse". Skriv inn et navn for Adobe Acrobat-fil ledd i "Text for å vise" feltet. Dette er teksten som vises med kobling som vil starte filen. Klikk én gang på "OK" -knappen.

3 Test koblingen ved å holde nede "Control" -tasten (Ctrl) og klikke én gang på linken. Adobe Acrobat-fil vil lansere i standard PDF-leser program. Du kan redigere koblingen ved å høyreklikke en gang på den og velge "Edit link" alternativet. Dette vil starte en egen "Edit link" dialog vinduet. Du kan slette hyperkobling ved å markere og slette den. Du kan også høyreklikke på en gang og velg "Fjern link" alternativet.

4 Gjenta trinn 2 og 3 for eventuelle andre Adobe Acrobat-filer som du ønsker å sette inn i Word-dokumentet. Husk å lagre det nye dokumentet ved hjelp av "Lagre som" -funksjonen under "Fil" -menyen. For å bevare det opprinnelige innholdet, kan det være lurt å lagre dokumentet med Adobe Acrobat-filer i bakgrunnen under et nytt filnavn.

Sett inn fil som et objekt i dokumentet

5 Start Microsoft Word og åpne dokumentet der du vil sette inn et flersidig Adobe Acrobat-fil i bakgrunnen. Klikk én gang på "File" menyen "og velg" Open ". Dette vil starte en egen" Åpne "dialog vinduet. Velg mappen som dokumentet er lagret fra listen i" Look in "drop-down menyen. Klikk gang på filnavnet og en gang på "Open" knappen.

6 Plasser markøren i området av dokumentet som du vil plassere Adobe Acrobat-fil. Klikk én gang på "Insert" -menyen og velg "Object" alternativet. Dette vil starte en egen "objekt" dialogboksen. Velg fanen "Opprett fra fil" på "Object" -vinduet, og klikk én gang på "Browse" -knappen. Velg mappen der Adobe Acrobat-fil lagres fra listen i "Look in" drop-down menyen. Vær sikker på "Files of type" -feltet er satt til "Alle filer". Klikk en gang på filnavnet for å velge det. Klikk én gang på "Sett inn" -knappen. Klikk én gang i boksen ved siden av "Vis som ikon" -feltet og deretter én gang på "OK" -knappen. Adobe Acrobat-fil vil vises som en PDF-fil ikon.

7 Test objekt ved å dobbeltklikke på den. Adobe Acrobat-fil vil lansere i standard PDF-leser program. Du kan redigere objektet ved å høyreklikke en gang på den og velge "Formater objekt" alternativet. Dette vil starte en egen "Formater objekt" dialog vinduet. Hvis du velger "Layout" -fanen og velge en av de "Wrap" alternativer, vil du være i stand til å bevege seg på PDF-ikonet hvor som helst i dokumentet ved å klikke én gang på den og dra det til et nytt sted mens du holder nede museknappen. Du kan slette et objekt ved å klikke én gang på den og trykke på "Delete" -tasten (Del).

8 Gjenta trinn 2 og 3 for eventuelle andre Adobe Acrobat-filer som du ønsker å sette inn i bakgrunnen. Husk å lagre det nye dokumentet ved hjelp av "Lagre som" -funksjonen under "Fil" -menyen. For å bevare det opprinnelige innholdet, kan det være lurt å lagre dokumentet med Adobe Acrobat-filer i bakgrunnen under et nytt filnavn.