Hvordan sjekke en Blast Profile

En profil blast er en teknikk som du kan bruke til å få tilbakekoblinger til din blogg eller et nettsted. Profil alternativer for blast kan gjøres ved hjelp av et program kalt Xrumer, som gir profesjonell link bygningen ved å invitere unike besøkende til din nettside eller blogg. Du kan bruke Xrumer å øke den lave suksessrate på profil eksplosjoner ved å bekrefte innstillingene.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på "Xrumer" ikonet for å kjøre programmet.

2 Gå til "suksessraten" -menyen og flytt glidebryteren under "Express - Setup" helt til høyre. I Mulighet for Captcha Recognition, angi variabelen for manuelle Forsøk å dekode Captcha til "50." Klikk på "Lagre" -knappen for å fortsette.

3 Klikk på "Avanserte alternativer" -menyen. Sett en hake i "Registrere bare (uten innlegg)" alternativet, i boksen for "Aktiver kontroll for aktive linker etter oppslaget" og "Redigere profil etter registrering." Klikk på "Lagre" -knappen for å fortsette.

4 Klikk på "Tools" drop-down menyen og velg alternativet for "Profiler aktivering via e-post." Sett en hake i boksen for "Last ned e-poster på slutten av sender" og "Last ned alle e-poster, uten filtrering av feltet." Klikk på "Lagre" -knappen for å fortsette.

5 Gå til fanen "multithreading" innstillinger. Enter "200" inn i "Max antall tråder" valgboksen og "100" i valgboksen for "regelmessig (ms)."

6 Klikk på "Self-læring" drop-down menyen og velg "selvlærende systeminnstillinger." Klikk i boksen for "Enable Self-learning mode" for å fjerne merket.

7 Klikk på "Project" drop-down menyen og velg "Vis prosjekt." Skriv inn et generisk navn og randomiserte data inn i Nick tekstboksen. Fullfør personlige detaljer delen. Skriv inn emnet setning i Emne tekstboksen. Fyll inn e-delen, om nødvendig. Klikk på "Lagre" -knappen for å fortsette.

8 Klikk på "Start" -knappen for å starte prosessen.