Hvordan skjære hull i et tre Desktop

Når du setter opp skrivebordet du ofte oppleve at du er drapering elektriske ledninger over skrivebordet og ned på baksiden. Selv om dette kan virke, vil bore et hull i skranken tillater deg å drapere ledningene på en organisert måte og holde dem fra å være en skamplett på skrivebordet. Slippe ledningene gjennom et hull i pulten din kan også gjøre å sette opp datamaskinen og annen elektronikk mye enklere. Når bore hull, må du sørge for at hullet du borer er stor nok for de største ledningen til å passe gjennom enkelt.

Bruksanvisning

1 Plasser skjermen og annen elektronikk der du vil ha dem satt opp. Marker skrivebordet lett med en blyant for å illustrere hvor elementene vil sitte.

2 Finn et sted på skrivebordet ikke blir tildekket av gjenstander. Stedet bør ideelt sett være bak en del av elektronisk utstyr for å skjule ledninger. Markere dette stedet med en stor "x".

3 Sjekk undersiden av stedet du har tenkt på boring for å sikre at det ikke er noen bein eller andre støtte stykker direkte under. Flytt stedet hvor du borer hvis du finner støttestrukturer eller ben under den.

4 Fest et hull boret til en elektrisk drill. Hole borekroner kommer i to størrelser. Sammenlign største ledningen til størrelsen på hullene i borekroner oppretter for å finne ut hvilken størrelse du trenger.

5 Plasser boret over "x" du tegnet tidligere. Sjekk omkretsen av litt for å sikre at det ikke berører noen av plasserings merkene du har gjort for å finne ut hvor din elektronikk blir plassert.

6 Start elektrisk drill og påfør en liten mengde press på baksiden av det mens du trekker i avtrekkeren. Trykket vil bidra til å holde drill går gjennom skogen.

7 Slipp avtrekkeren når du føler deg ikke mer mottrykk fra treet fordi du har gått helt gjennom overflaten.

8 Tørk bort sagmugg før du legger inn elektronikk, for å holde støv ut av disse elementene.

Hint

  • Sand innsiden av hullet du opprettet med en fin sand papir hvis det føles for grovt.