Hvordan skrive navnet på verktøy som brukes i Paint-Brush

Paintbrush er en fritt tilgjengelig åpen kildekode tegneprogram for Mac OS X. pensel er lik den pensjonerte Apple MacPaint programmet og tillater brukeren å opprette og redigere punktgrafikk. Hvis du er i oppdrag med å skrive dokumentasjon for Paintbrush og du må skrive navnet på hvert verktøy som brukes i programmet vil du bli glad for å vite at det er bare fjorten verktøy i Paintbrush verktøykassen sammen med forgrunnen og bakgrunnen fargeprøver. Klikk på hvert verktøy og bruke verktøyet på lerretet for å bedre beskrive navnene og funksjonene til verktøyene i å skrive.

Bruksanvisning

1 Åpne Paintbrush programmet.

2 Klikk på det første verktøyet i øvre venstre hjørne av verktøykassen. Dette er den "børste" -verktøyet. Børsten verktøyene lar deg male piksler i lerret. Fargen som er malt er fargen som er definert i forgrunnen swatch. "Stroke" glidebryteren definerer hvor tykke eller tynne penselstrøk vil bli.

3 Klikk på "Eraser" -verktøyet til høyre for penselverktøyet. The Eraser verktøyet lar deg slette linjer eller farger på bildet. Dra viskelæret mens du holder nede venstre museknapp for å slette et avsnitt eller linje.

4 Klikk på andre verktøy i venstre kolonne på verktøykassen. Dette er "rektangel Selection" -verktøyet. Dette verktøyet lar deg velge et område innenfor tegningen til å gjelde endringer til bare det valgte området.

5 Klikk på "Airbrush" kan til høyre for "rektangel Selection" -verktøyet. Airbrush verktøyet lar deg male airbrush slag på lerretet. Bruk "Stroke" glidebryteren for å gjøre airbrush slag tunge eller lysere.

6 Klikk på tredje ikonet i venstre kolonne på verktøykassen. Dette er "Fyll med Paint" eller "Paint Bucket" verktøyet. Dette verktøyet gjør at du kan fylle et område med farge med bare ett klikk inne det definerte området.

7 Klikk på "Bomb" ikonet for å arrangere og spille animasjoner i grafikken for å bruke Bomb verktøyet.

8 Klikk på "Straight Line" eller "buet linje" for å trekke linjer på lerret. Fargen på de trukne linjer vil være den definerte "forgrunnsfarge" farge.

9 Klikk på en av Shape verktøy for å tegne figurer på lerretet. Den "rektangel", "Oval" og "avrundet rektangel" verktøy er tilgjengelig i verktøykassen.

10 Klikk på "Text" ikonet i verktøykassen og klikk inne lerretet for å lage en tekstboks. Skriv inn teksttegn for å fulltekstboksen.

11 Klikk på "Eyedropper" -verktøyet. Fargevelgeren åpnes. Klikk på en fargekartet i fargevelgeren til å definere forgrunnsfarge med pipetteverktøyet.

12 Klikk på "Zoom" verktøyet for å zoome inn eller ut på kunstverket ditt. Zoome inn så langt du kan mens du arbeider med intrikate kunst er en tid og mental helse saver.

1. 3 Klikk på "Forgrunn" swatch og klikk på en farge fra tegningen eller fra fargevelgeren for å stille inn forgrunnsfarge. Klikk på dobbeltpilen ikonet for å bytte forgrunnen og bakgrunnen fargeprøver. Bytt fargeprøvene til å definere bakgrunnsfarge.