Hvordan skrive SEO Vennlig Artikler

Med den økende mengden av trafikk og nettsteder på Internett, de fleste bruker den populære søkemotorer for å lete opp den informasjonen de søker. Med dette kommer ønsket av selskaper som har sine nettsteder rangert høyt av de mest populære søkemotorer. På grunn av dette har trechnique av Search Engine Optimization eller SEO sprang opp. I sin tur, har jobbmuligheter er opprettet for de som vet hvordan å skrive SEO vennlige artikler. Algoritmene som brukes av de store søkemotorene som Google og Yahoo for å avgjøre siden gradene er ukjente og stadig skiftende, noe som gjør SEO mer av en kunst enn en vitenskap. Dette betyr at det er noen føringer som vil hjelpe deg å skrive SEO vennlige artikler, men det er ingen garanti regler.

Bruksanvisning

1 Forstå søkeord. Nøkkelord er ord som brukes av internett surfere å finne den informasjonen de er ute etter. Dette er ord som verdsettes mest av søkemotorer og skal vises med jevne mellomrom gjennom hele artikkelen. Før du begynner å skrive artikkelen din, bør du vite alle søkeordene som er relevante for emnet.

2 Utvikle godt innhold. Mens mange SEO eksperter vil bruke sin tid på å prøve å finne måter å slå søkemotor algoritmer, er den beste metoden for å bare gi Internett-surfere med godt innhold. Sørg for at artikkelen er nyttig og omtaler temaet fullt. Glem alle de triksene du kanskje har hørt om, og bare skrive en informativ artikkel om emnet i spørsmålet.

3 Gi kvalitet tilbake koblinger: Tilbake koblinger er koblinger fra nettstedet til andre nettsteder som har lignende innhold. Tilbake koblinger er utrolig viktig, og akkurat som innholdet; de bør lenke tilbake til troverdige nettsteder.

4 Ikke kopiere tekst / Du kan bruke andre artikler og ressurser på Internett for å forske på temaet i artikkelen din, men du må være forsiktig for ikke å inkludere for mye av disse kildene. Ikke bare vil du unngå noen forestillinger om plagiat, men du ikke vil at søkemotorer for å vurdere informasjonen i artikkelen for å være den samme som for en annen, eldre artikkel.

5 Gode ​​titler. Tittelkoder er vurdert som svært viktig av søkemotorer i beregning søkemotorrangeringer, men dette betydning kan variere som algoritmene endres. Sørg for at eventuelle titler samsvarer med forutsetningen av artikkelen.

Hint

  • Vær forsiktig når du prøver å inkludere søkeord for ofte gjennom hele artikkelen. Sørg for at artikkelen er fornuftig og er nyttig for leseren. Hvis du skriver en informativ artikkel om et emne, bør søkeordene vises naturlig i kopi.
  • Ta deg tid til forskning nettstedene du kommer til å lenke tilbake til i artikkelen. Innholdet i sine områder er også av generell betydning for hvordan artikkelen vil bli rangert av søkemotorer.
  • Ikke prøv å slå systemet. Bruk lyd og generelle SEO prinsipper for å skape en informativ artikkel og artikkelen vil bli vellykket.