Hvordan skrive Small Hiragana tegn i Microsoft Word

Hvordan skrive Small Hiragana tegn i Microsoft Word


Hvis du ønsker å bruke både engelsk og japansk språk i Microsoft Word-dokumenter, har Windows 7 et hendig verktøy som kan hjelpe deg --- den innebygde språklinjen. Språklinjen, når den er installert på skrivebordet ditt, kan du raskt bytte fra engelsk til japansk og tilbake igjen. Språklinjen gjør det mulig å skrive små Hiragana tegn i et dokument på datamaskinen din, inkludert Word-dokumenter.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Microsoft Office" -knappen og skriv "Control Panel" i søkeboksen. Klikk på "Control Panel" i søkeresultatene.

2 Klikk på "Klokke, språk og region" og deretter "Endre tastatur og andre inndataenheter språk."

3 Klikk på "Endre tastatur" og deretter "Legg til" knappen.

4 Klikk "japansk" og deretter "tastatur". Klikk i boksen ved siden av "japansk" og deretter "OK."

5 Klikk på pilen som peker nedover ved siden av "English (United States) --- USA" og deretter "japansk". Klikk på "Apply" -knappen for å installere den japanske tastaturet på datamaskinen. Windows vil også installere språklinjen på skrivebordet.

6 Klikk på "Input Language" bar på skrivebordet og velg "japansk". Nå tegnene du skriver vil ikke lenger samsvare med tegnene på det fysiske tastaturet; du vil nå være å skrive hiragana.

7 Marker tegnene du ønsker å gjøre mindre og deretter skriver du inn et tall for en mindre skriftstørrelse inn i "Skrift" tekstboksen på "Home" -kategorien båndet tallet.