Hvordan skrive ut Avery 8371 etiketter på en HP Deskjet 6350

Skrive ut dine egne etiketter med Avery 8371 etiketter kan hjelpe deg å redusere kostnader og bli mer organisert. Disse er enkle å skrelle etiketter er flott for både hjem og kontor. Du kan bruke de fleste hjemme- og kontorskrivere å skrive ut etiketter, så lenge du følger skriverens brukerhåndbok eller guide for grunnleggende how-to tips. Før du skriver ut med Avery 8371 etiketter på en HP Deskjet 6350 gjøre noen grunnleggende forberedelser for å sikre det ende opp med høykvalitets etiketter.

Bruksanvisning

1 Last ned Wizard Avery hvis du bruker Microsoft Word for å hjelpe deg med dine utskriftsbehov. Veiviseren vil arbeide med Microsoft Word for å hjelpe deg å justere og designe dine kort og etiketter før utskrift.

2 Åpne MS Word, velger du "Fil" og åpne etikettmalen. Hvis du bruker veiviseren for Avery, åpne MS Word deretter traff Avery ikonet på verktøylinjen. Dette vil åpne veiviseren for Avery. Velg etikettmalen 8371.

3 Lag din egen stil, eller velg en eksisterende design i stilvalg trinn. Det er 6 forskjellige stiler å velge blant i veiviseren, inkludert en blank stil.

4 Velg om du vil forskjellig informasjon på hver av etikettene eller en enkelt inngang for alle. Dette vil få opp "Legg inn opplysninger" i veiviseren. Fyll denne informasjonen ut, med mindre du bruker en datafil for å fylle etikettene automatisk.

5 Klikk på "Forhåndsvisning" på Wizard Avery for å sørge for at etikettene ser ut slik du vil ha dem. Du kan enten klikke på "Finish" eller gå tilbake og endre informasjon. Ved å klikke på "Finish" vil åpne etikettene i MS Word. Bruk et blankt papirark og skrive ut test etiketter på HP Deskjet 6350. Note retning av trykking og plasseringen av teksten på etiketten. Mange skrivere har spesielle instruksjoner for hvordan å mate papir; henvis til bruksanvisningen før du skriver ut.

6 Legg den Avery etikettarket i papirskuffen. Ikke sett inn arket i den automatiske materen. Plasser toppen av arket med ansiktet ned i skriveren med etikettsiden vendt fremover. Kontroller at arket er foret opp med kanten av skriveren og ikke kroket eller på skrå. Papiret kanten skal så vidt berører skriveren guide. Skriv ut ett ark av etikettene, teste dem enda en gang for posisjonering og farge. Hvis etikettene har skrevet riktig, begynner hele utskriftsjobben.

7 Sett arkene til side for å tørke før peeling etikettene off. Plasser eventuelle ubrukte etikettark tilbake i originalemballasjen, og lagre dem på et kjølig og tørt sted.

Hint

  • Kontroller at skriverens hoder blir rengjort og justert før du begynner.
  • Kontroller at du har nok blekk til å skrive ut alle etikettene før du begynner.
  • Kjør noen tester og skrive arkene separat for å sikre at det ikke er noen feil.
  • Ikke over-mate skriveren.
  • Ikke bøy hjørnene av ark med etiketter.
  • Ikke bruk Avery etikettark.