Hvordan skrive ut et bilde ved hjelp av Min datamaskin

Hvis et bilde er verdt tusen ord, har digitale kameraer skapt et helt nytt språk. Med digitale kameraer kan du gjøre mer med bildene dine enn noen gang før, og det er lett. Når du overfører dem til datamaskinen din, kan du lagre dem på harddisken, laste dem opp til Internett, eller skrive dem ut. Hvorfor gå gjennom bryet med å skrive ut bilder på en nærbutikk når du kan gjøre det hjemme?

Bruksanvisning

1 Finn bildet du vil skrive ut. Det vanligste stedet for bilder som skal lagres på datamaskinen din er i "Mine bilder" -mappen. For å få tilgang til denne mappen gå til "Start Menu" og klikk på "Mine dokumenter" -mappen. På venstre side av vinduene leseren vil være "Mine bilder" -mappen. Hvis du har en Mac, åpner du iPhoto og klikk på "Bilder". Velg bildet du vil skrive ut, og klikk på skriverikonet på bunnen av skjermen.

2 Kontroller at skriveren er koblet til, slått på, har nok blekk, og er lastet med glanset fotopapir. Selv om et bilde kan skrives ut på vanlig lager papir, vil bildekvaliteten bli mye bedre hvis fotopapir brukes.

3 Høyreklikk på bildefilen, og velg "Skriv ut". Gjennom informasjonen, og klikk på "Skriv ut" -knappen for å starte utskriften.

4 Gå til Flickr eller Photobucket hvis du ønsker å skrive ut noe du liker fra en foto nettside. Høyreklikk på bildet og velg "Lagre bilde som" for å få opp utskriftsmenyen.

5 Gå til mappen der du har lagret filen og høyreklikk på bildet. Velg "Skriv ut" for å få opp utskriftsalternativer, og klikk deretter på "Skriv ut" knappen en gang til for å starte.

Hint

  • Velg innstillingen for "Bilder" på utskriftsalternativer menyen hvis skriveren er utstyrt med dette feature.Make sikker på at alle bildene blir lagret som en jpeg fordi dette formatet er fotovennlig.