Hvordan skrive ut jule Konvolutter med Word 2007

Hvordan skrive ut jule Konvolutter med Word 2007


Juletider er en viktig tid, og med alle shopping og ferie forberedelser som du har, det siste du ønsker å gjøre er hånd-adresse alle dine julekort konvolutter. Den raskeste måten å gjøre dette på er å bruke datamaskinen, men utskrift på konvolutter ved hjelp av Microsoft Word 2007 kan være vanskelig.

bruksanvisning

1 Skriv inn alle adressene til de du sender julekort til og lagre dem i MS Word 2007 adressebok. Sørg for å inkludere din egen adresse i tillegg. Adressene vil være lettere å skrive ut, slik at du slipper å gjøre dem alle individuelt.

2 Klikk på fanen utsendelser på toppen av skjermen, og klikk på knappen konvolutter i opprette gruppen alternativet. Dialogboksen konvolutt og etiketter boks vises. Hit Avbryt-knappen og dialogboksen forsvinner. Velg mottakerens adresse og klikk på konvolutten knappen igjen, og denne gangen vil det fylle seg i. Velg riktig størrelse på konvolutten du bruker.

3 Skriv inn navn og adresse i returadressetype boks.

4 Skriv ut testen konvolutten. Dette vil fortelle deg at du har alt sentrert ordentlig, og at det ser ut slik du vil ha det til. Hvis testutskriften ser ut akkurat slik du ønsker det, kan du holde det og gå videre til neste adresse.

Hint

  • For å gjøre ting gå raskere, kan du la dokumentet åpent og bare endre mottakerens adresse før hver utskrift. Dette vil spare deg litt tid.
  • Hvis konvolutten er ikke en standard størrelse, kan skriveren ikke gjenkjenner den.