Hvordan skrive ut uten kanter 7x10 Gratulasjonskort

Hvordan skrive ut uten kanter 7x10 Gratulasjonskort


Gratulasjonskort kan bli dyrt i løpet av ferien. Lage dine egne kort er en smart måte å spare penger og tilby en mer personlig kort til venner og familie. Du kan lage ditt eget bilde for forsiden av kortet, og inkluderer en personlig melding eller familiebilde. Skrive et kort uten kantlinje innebærer å justere skriverens innstillinger.

Bruksanvisning

1 Åpne bildebehandlingsprogram. Velg "File" drop-down menyen og velg "Open". Velg bildet eller bilde du ønsker å bruke som forsiden av din hilsen. Du kan også lage ditt eget bilde ved hjelp av et tegneprogram, men du vil fortsatt trenger å åpne den i redigeringsprogramvaren for å justere størrelsen.

2 Velg "Edit" drop-down menyen. Justere størrelsen av bildet for å 5-by-7-inches. Bildet vil ta opp nøyaktig halvparten av kortet ditt, og vil fungere som frontdekselet.

3 Velg "File" drop-down menyen og deretter "Skriveregenskaper", slik at du kan justere utskriftsformat. Øverst til venstre i dialogboksen bør være et alternativ for "Grenseløs". Klikk i boksen ved siden av den. Hvis du ser noe alternativ uten kanter, er skriveren ikke er i stand til å gjøre utskrift uten kantlinje, og du blir nødt til å installere en annen skriver.

4 Endre valgte papirstørrelsen til 5-by-7-inches slik at bildet vil bare bli skrevet ut på hva som vil være på forsiden av kortet ditt. Hvis skriveren har en "Expansion" eller "Extension" under den "Grenseløs" overskriften, sett den til "Min."

5 Åpne skriverens mating så bredt som det går. Sett inn papir eller kartong med langsiden opp i stedet for kortsiden. Velg "Skriv ut" fra "Fil" -menyen og vente på papiret for å flytte hele veien gjennom skriveren.

6 Brett kartongen i to langs kanten av det trykte bildet. Skriv en personlig melding på innsiden delen, og signere den.