Hvordan slå på tekst i Microsoft Paint-programmet

Microsoft Paint-programmet er tilgjengelig på de fleste Windows-datamaskiner, og har muligheter til å opprette og redigere digitale bilder ved hjelp av ulike verktøy. Et slikt verktøy kan du legge til tekst i Paint dokumentet ved å slå på tekst alternativet ligger i programmets menyboksen. Dette vil gi deg muligheten til å forbedre maling etableringen gjennom bruk av poesi, titler og prosa.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Paint ved først å klikke på Start-menyen. Klikk på "Alle programmer" og deretter "Tilbehør" og deretter "Paint" -ikonet.

2 Klikk på tekstikonet: den blå "A" på venstre side blant de andre verktøyene i menyen. Du kan enten gjøre dette før eller etter at du har trukket noe i tomt dokument.

3 Klikk på en av de to alternativene som ligger under vanlige menyen til venstre. Den øverste knappen der den grønne firkanten er omsluttet av en solid hvit firkant vil ha bildet under teksten blokkert av bokstavene du skriver. Ved å trykke den nederste knappen, vil teksten ikke blokkere det visuelle under den. Velg ett av de to alternativene, avhengig av hvilken type bilde du ønsker å produsere.

4 Flytte musen til tegningen plass. Markøren vil se ut som et trådkors. Du må dra markøren for å produsere en rektangulær form som du snart vil fylle opp med tekst. Når du har dratt markøren til å gjøre en passende størrelse for teksten, slipper du museknappen. En meny med tittelen "Fonts" vises.

5 Plukk den type font du vil at teksten skal være, inkludert skriftstørrelse og fet, kursiv og understreking alternativer.

6 Klikk på tekstboksen, og begynner å skrive hva du ønsker. Hvis du trenger mer plass, kan du enten endre skriftstørrelsen til å passe på skriveplass, eller dra tekstboksen for å gjøre den større.