Hvordan slette alle passord til brukerkontoer ved å restarte maskinen

Hvordan slette alle passord til brukerkontoer ved å restarte maskinen


Windows Vista støtter brukerkontoer, noe som betyr at ulike brukere kan lagre informasjon eller arbeid på datamaskinen uten andre brukere å se denne informasjonen. For å sikre personvernet, brukerkontoer er passordbeskyttet. Hvis du ønsker å slette disse passordene via en datamaskin omstart, så må du utføre en reparasjonsinstallasjon av Windows Vista operativsystem. En reparasjon installere sletter slike opplysninger som brukerpassord. Hvis du har installasjonsdisken Vista på hånden, kan du utføre en slik installasjon.

Bruksanvisning

1 Sett installasjonsdisken for Windows Vista i datamaskinens CD-ROM-stasjonen, og start datamaskinen på nytt.

2 Trykk en tast når du ser en melding om at du må starte fra CD ved å trykke på en tast.

3 Velg språk, klokkeslett og valutaformat og tastatur eller inndatametode, og klikk deretter på "Next".

4 Velg "Reparer datamaskinen" alternativet. Når "Systemgjenoppretting Box" kommer opp velger du Windows Vista-installasjonen. Hvis det er noen drivere du trenger å laste, klikk på "Load Drivers". Klikk "Next" når du er ferdig.

5 Klikk "Startup Repair". Vent til reparasjonen er ferdig. Hvis en meldingsboks som spør om du ønsker å gjenopprette systemet med en systemgjenoppretting, klikker du på "Avbryt".

6 Velg for enten å sende informasjonen til Microsoft eller ikke når "Oppstartsreparasjon kan ikke reparere denne maskinen automatisk" vises.

7 Når "Windows kan ikke reparere denne maskinen automatisk" vises, klikk "Finish".

Hint

  • Sikkerhetskopier viktig informasjon med en ekstern minneenhet for å unngå å miste det under reparasjons installasjonen.