Hvordan slette en harddisk Minne

Hvordan slette en harddisk Minne


Fra tid til annen kan det hende du må slette harddisken minne for å installere operativsystemet på nytt og starte fra scratch. Noen mennesker velger å betale en tekniker til å gjøre jobben, men du kan faktisk spare penger og gjøre det selv raskt og enkelt. Alt du trenger er operativsystemet CD-ROM, og du kan slette harddisken din i ca 10 eller 15 minutter.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen og trykk på "F10" knappen til du får skjerminnstillingene boot. Dette er en blå skjerm som vil gi deg noen forskjellige alternativer. Bruk piltastene til å navigere på skjermen. Under oppstartsprioritet, velger du "CD-ROM" og lagre innstillingene.

2 Sett operativsystemet installasjonsplaten til stasjonen og når datamaskinen ber deg om å trykke på en knapp for å starte opp fra CD-ROM. Dette vil starte installasjonen av den nye operativsystem, mens sletter den gamle.

3 Velg "Opprett en ny installasjon." Velg stasjonen du vil fjerne, og trykk "Slett" for å fjerne denne partisjonen.

4 Velg "Opprett en partisjon" og velg rå partisjon som du tidligere slettet. Dette vil gjøre stasjonen stand til å lagre informasjonen på nytt.

5 Velg formateringsvalg som du foretrekker. Den "NTFS" filsystem er best for sikkerhetsmessige grunner. Vent til formateringen er fullført.

6 Avslutt installasjonen og starte datamaskinen på nytt. Hvis du har gjort prosessen riktig, vil harddisken viser en melding om at du har noen filer tilgjengelig på harddisken din. Stasjonen er nå slettet.