Hvordan spare en Visio-dokument som en PDF-fil

Hvordan spare en Visio-dokument som en PDF-fil


Microsoft Visio er et program inkludert i enkelte utgaver av Office-pakken. Det er en tegning og grafikk program som gir verktøy for å lage komplekse diagrammer som en måte å tolke og illustrere data. Visio har en rekke former og maler du kan bruke for ulike typer data, for eksempel prosjektledelse og arkitektur. Hvis du ønsker å samarbeide om et diagram eller bare dele det med noen som ikke eier Visio, er det en god idé å konvertere et diagram til Adobe Portable Document Format (PDF). En PDF-fil beholder all formatering opprinnelig brukt til filen og kan sees ved hjelp av en enkel PDF-leser.

Bruksanvisning

Visio 2010

1 Åpne Microsoft Visio.

2 Klikk på "File" fanen, deretter "Lagre som".

3 Velg "PDF" fra "Lagre som type" menyen. Angi et filnavn for PDF-filen i "File name" feltet og velg en målmappe for dokumentet.

4 Sjekk "Åpne fil etter publisering" boksen for å umiddelbart se den konverterte PDF-filen i standard PDF-leser. Ved siden av "Optimaliser for", velg den utskriftskvaliteten du foretrekker.

5 Klikk på "Lagre".

Visio 2007

6 Åpne Microsoft Visio.

7 Klikk på "File" -menyen, velg deretter "Publiser som PDF eller XPS."

8 Velg "PDF" fra "Lagre som type" menyen. Skriv inn et filnavn for PDF-filen i "File name" feltet og velg en mappe.

9 Sjekk "Åpne fil etter publisering" boksen for å umiddelbart se den konverterte PDF-filen i standard PDF-leser. Ved siden av "Optimaliser for", velg den utskriftskvaliteten du foretrekker.

10 Klikk på "Publiser".