Hvordan spille inn via et headset og lydkort

Hvordan spille inn via et headset og lydkort


For mange er tanken på et lydstudio maner frem bildet av et stort, polstret rom med komplisert maskineri. Men sannheten er at din hjemme-PC kan bli en rimelig digitalt lydstudio med riktig utstyr. De fleste datamaskiner leveres med innebygd lydkort som er perfekt for grunnleggende lydopptak formål. Hodetelefoner med hodetelefoner og en boom mikrofon er også stor for innspilling personlig lyd. Kombinert med god lydopptak programvare, kan disse hjelpe enhver datamaskin brukeren spille inn sin egen lydspor.

Bruksanvisning

1 Koble hodesettet til datamaskinen. Hodetelefoner kan ha en USB-kontakt, eller det kan ha to knekter, en for mikrofonen og én for hodetelefoner. Hvis du har en USB-headset, installerer programvaren som fulgte med headsettet før du setter dem inn som programvaren vil inneholde de nødvendige driverne du skal kjøre din USB headset. Hvis hodesettet har de tradisjonelle to knekter, plugge dem inn til de riktige portene på datamaskinen. Hodetelefonene må være koblet til den grønne "lyd ut" eller "høyttaler / hodetelefon" jack mens mikrofonen delen bør være koblet til den rosa "audio" eller "Mic" delen.

2 Installer lydopptak programvare du ønsker. Det finnes flere alternativer for lydopptak programvare. Lydkort kan komme sammen med programvaren, men brukerne er ikke begrenset til å bruke produsentens programvare. Operativsystemer kommer med innebygd lydopptak programvare: Microsoft bunter Sound Recorder med alle versjoner av Windows, mens Mac OS X kommer med Garageband.

3 Start din innspillingen programvare og gjøre nødvendige konfigurasjonsendringer. Hvis du har flere lydenheter på datamaskinen, kan programvaren må konfigureres til å vite hvilken du vil bruke. Dette varierer mellom lyd programmer så sjekk dokumentasjonen for detaljer.

4 Start innspillingen. Dette kan gjøres på de fleste opptak programvare ved å trykke på den røde opptaksknappen. Snakk tydelig inn i mikrofonen delen av hodesettet. Mest innspillingen programvare vil vise deg bølgeformen som er generert av opptaket på skjermen. Når du er ferdig med innspillingen, traff stoppe og lagre arbeidet ditt. Lagre arbeidet kan gjøres på de fleste lyd-programmer ved å gå til "File" og "Lagre" og velge navn og plassering for å lagre arbeidet ditt.

Hint

  • For optimal opptakskvalitet, redusere bakgrunnsstøy i innspillingen miljø. Opptak i et lite rom som inneholder myke overflater som en sofa, tepper og gardiner, vil absorbere ekko, noe som resulterer i klarere opptak.
  • Når du gjør ditt første opptak, vil du spare arbeids fil i det samme som standardformat er for programmet du jobber i. (For eksempel vil Lydinnspilling lagre i et ukomprimert WAV-format mens Garage Band vil lagre i en Apple-proprietære. bandet format.) Når du er ferdig med å lage opptaket, kan du ønsker å konvertere arbeids filen til et mer allment anerkjent filformat som MP3. Noen lydprogrammer, som Audacity, har en innebygd funksjon for å eksportere til MP3, mens andre programmer som Garageband og Sound Recorder kan trenge ekstra programvare for å konvertere filtypen. Rådfør deg med lyd-programvare i dokumentasjonen for mer informasjon.