Hvordan spille online spill (Second Life) og tjene penger

Second Life er et online spill som forsøker å etterligne den virkelige verden, og gir brukerne en "second life" å gå gjennom. Hva skiller Second Life fra de fleste online spill er det faktum at du kan bytte inn din "Linden Dollars" - Second Life valuta - for virkelige dollar. Mens de fleste brukerne ikke vil gjøre mye mer enn lommepenger, en "Wired" magazine 2006 artikkel bemerket at en Second Life er grunneier, med avataren navn Anshe Chung, ble ryktet å gjøre over $ 150 000 i året.

Bruksanvisning

1 Få en jobb i Second Life. Enhver bedrift som du ser i Second Life krever uunngåelig ansatte - fra dørvaktene og servitriser på en nattklubb, til funksjonærer i en butikk, til ulike andre funksjonærer ansatte. Selv om du kan gjøre penger å gjøre dette, det tar lang tid, selv om du har en jobb som betaler godt i Linden Dollars.

2 Designe et digitalt produkt som andre folk kan kjøpe. Disse produktene kan inkludere møbler for en karakter hjem, kunstverk og selv avatarer. Når du har opprettet en haug av produkter, kan du leie ut plass i en butikk og selge bitene du har opprettet. Jo mer originale og interessante stykket, jo mer vil du være i stand til å selge den for.

3 Kjøp og utvikle land, deretter leie ut de virtuelle hjem. Dette er uten tvil den dyreste måten å tjene penger på Second Life, men det er også det mest lønnsomme. Når du har kjøpt landet fra Linden Labs, kan du lage boliger på den og leie dem ut til andre Second Life brukere.

Hint

  • Ta det sakte, spesielt hvis du utvikler land. Akkurat som i det virkelige liv, trenger du ikke ønsker å overutstrekke selv.