Hvordan Stream fra datamaskinen til TV-en med Wi-Fi

Når du har video eller annet innhold på datamaskinen, kan det ikke være praktisk å få tilgang til det når du er i andre deler av huset. På grunn av dette, mange ønsker å være i stand til å streame innhold fra sine datamaskiner på sine TV via Wi-Fi. Selv om dette er mulig, må du ha riktig operativsystem og riktig utstyr for å kunne gjøre det arbeidet. Ellers må du kanskje kjøre en kabel fra datamaskinen til TV-en.

Bruksanvisning

1 Koble Windows Media Center Extender til en av HDMI-porter på baksiden av TV-en. Denne enheten er nødvendig for å være i stand til å koble opp trådløst til informasjon på datamaskinen din. Hvis du ikke har en Windows Media Center Exender, kan du også bruke en Xbox 360 i stedet. Den leveres med innebygd evne til å streame innhold fra datamaskinen din.

2 Konfigurer Windows Media Center Extender eller Xbox 360 med fjernkontrollen på extender. Dette kan gjøres raskt og enkelt ved å svare på spørsmål om de riktige instruksjonene. For eksempel, vil du trenger å gjøre størrelsesforholdet som du ønsker og det trådløse nettverket som du skal trekke opp til. Når du har valgt det trådløse nettverket, må du også å gå inn i Wi-Fi-passord.

3 Kontroller at Windows Media Center Extender eller Xbox 360 med datamaskinen. Når du har fullført installasjonsprosessen med Windows Media Center Extender eller Xbox 360, vil du bli gitt en bekreftelseskode. Skriv ned koden og deretter ta den til datamaskinen. Datamaskinen kan gjenkjenne den automatisk som ny maskinvare. Hvis ikke, kan det hende du trenger å gå inn i datamaskinen din og søk etter ny maskinvare. Tast inn koden og bekreftelsesprosessen skal bare ta noen få sekunder.

4 La datamaskinen og Windows Media Center Extender for å kjøre streaming kvalitetskontrollen. Dette kan ta noen minutter, og det er viktig å se hvor god kvaliteten på video vil kjøre. I noen tilfeller kan det være nødvendig å skifte forbindelse over til 5 GHz-båndet, slik at du kan ha den beste kvaliteten streaming video. Når du er ferdig med dette, bør du være i stand til å velge videoer fra datamaskinen og se dem på TV.