Hvordan Switch lydenheter

PC produsenter inkluderer det meste av lydenheter som folk bruker med den opprinnelige maskinen. Dette native hardware har ansiennitet på systemet ditt. PCer er også svært allsidige apparater, som tåler ekstra lydenheter, for eksempel HD-høyttalere med sub-bass og USB gaming headset. Avhengig av forbindelses teknologi, vil disse eksterne enheter viser separat fra den native lydkort i operativsystemet. For å fullføre prosessen med å bruke andre enheter, må du gjøre overgangen fra dette lydkortet til en annen enhet på programvarenivå i Windows.

Bruksanvisning

1 Klikk rundskrivet Windows kulen logoen nederst i venstre hjørne av skrivebordet (også kjent som "Start" -knappen). Skriv "Manage lydenheter" i søkeboksen nederst på Start-menyen. Trykk "Enter" for å åpne Sound dialogboksen.

2 Velg "Playback" -kategorien, hvis du ønsker å bytte lydutgang enheter, for eksempel skrivebordshøyttalere. Klikk for å markere en avspillingsenhet som ikke er i bruk, noe som vises ved fravær av det grønne merket. Klikk på "Set Default" -knappen nederst i fanen for å bytte til det avspillingsenhet.

3 Klikk på "Recording" -kategorien, hvis du ønsker å bytte innspillingen lydenheter, for eksempel en frittstående mikrofon. Marker opptaksenheten ikke for tiden er i bruk. Velg "Set Default" -knappen.

4 Klikk på "Apply" og "OK" for å lagre endringene og lukke dialogboksen.

Hint

  • For ytterligere lyd enhetsalternativer, klikker du på rullegardinmenyen pilen på høyre side av "Set Default" knappen i stedet for å klikke direkte på den. Velg fra "Default Device" (all lyd, bortsett fra VoIP-relatert) eller "Default kommunikasjonsenhet" (VoIP).