Hvordan Substitute doble anførselstegn i Excel

Ved hjelp av en Microsoft Excel-regneark tilbyr mange fordeler i form av automatisering - programvaren kan utføre beregninger og generere diagrammer, men en annen måte at Excel kan spare deg for tid er ved å erstatte tegnene automatisk. Med Excel globale finne og erstatte funksjonen, kan du erstatte med apostrof for doble anførselstegn, eller doble opp på dine sitater, uten å måtte klikke fra celle til celle.

Bruksanvisning

1 Start Microsoft Excel. Klikk på "File" fanen. Klikk "Open".

2 Bla til regnearket for å utføre substitusjon på og dobbeltklikk på navnet på XLS eller XLSX fil.

3 Trykk på "Ctrl" og "F" tastene sammen på tastaturet for å åpne "Søk og erstatt" -vinduet.

4 Klikk på "Erstatt" -kategorien. Klikk deg inn på "Finn hva" tekstboksen. Skriv inn anførselstegn inn i boksen hvis du ønsker å erstatte dem med noe annet, eller skriv inn det elementet du ønsker å erstatte med de doble anførselstegn inn i boksen.

5 Klikk deg inn på "Erstatt med" boksen. Skriv inn elementet du vil erstatte de doble sitater med, for eksempel en enkelt sitat, eller hvis du skal bytte noe med anførselstegn, skriver de doble anførselstegn i boksen.

6 Klikk på "Erstatt alle" -knappen for å gjøre et enkelt sveip erstatning eller klikk på "Erstatt" -knappen for å gå forekomst av forekomst og gjøre utskiftninger manuelt.

7 Klikk på "Close" for å lukke "Søk og erstatt" vinduet og gå tilbake til den oppdaterte regneark.

Hint

  • Vær forsiktig når du erstatte anførselstegn i et Excel-regneark, som sitater har flere funksjoner - de er ofte tegn som brukes i lange tegnstrenger for likninger og makroer. Hvis du tror du kan ha anførselstegn i noen av dine beregninger, bruk den enkle "Erstatt" -knappen i stedet for "Erstatt alle", slik at du kan ta en beslutning på hver erstatning.