Hvordan til å feste mikrofonen på en iMac

iMac-datamaskiner produsert av Apple selskapet kommet med mikrofoner bygget inne i datamaskinen. Disse mikrofoner kan brukes til å holde tale chat med venner, familiemedlemmer, samarbeidspartnere eller kunder. Den innebygde mikrofonen kan også brukes til å plukke opp lyd under en video chat-økt også. Mesteparten av mikrofonens problemer kan løses med enkle feilsøkingsmetoder som ikke vil innebære fjerning av dekslet til datamaskinen. Fjerne tilfelle vil gjøre garantien ugyldig.

Bruksanvisning

1 Finn "System Preference" -knappen ikonet i "Dock" på iMac. Klikk på ikonet og klikk deretter på "Sound" -knappen. Lyden vindu meny vil komme opp.

2 Finn "Input" i menyen på verktøylinjen. Kontroller at iMac mikrofonen ikke er dempet. Hvis det har blitt dempet, lyden på mikrofonen.

3 Sjekk lydmenyen vindu for eventuelle eksterne mikrofoner du kanskje har koblet til iMac. Disse mikrofonene kan være årsaken til interne mic å ikke plukke opp lyden riktig, eller kan ha forårsaket mic til å bli dempet. Hvis du bruker andre typer mikrofoner, sørge for at de er dempet i lyden vinduet for å unngå forstyrrelser.

4 Finn "Apple" emblem på verktøylinjen. Sjekk om du har noen oppdateringer til din iMac og lyd-programvare. Du kan sjekke ved å klikke på "Software Update" alternativet. Datamaskinen vil få tilgang til Internett og surfe gjennom serverne til Apple for å finne eventuelle nye oppdateringer maskinen din trenger.

5 Start iMac etter alle programvareoppdateringene er installert. Etter at maskinen er ferdig omstart, teste mikrofonen for å se om det fungerer. Hvis mikrofonen er fortsatt ikke fungerer kan det være lurt å ta kontakt med en Apple profesjonell å ha maskinen reparert under garantien.