Hvordan Tips en bokmerkeliste

Hvordan Tips en bokmerkeliste


"Favoritter" eller "favoritter" -menyen i nettleseren din er en fin måte å organisere nettsteder for rask fremtidig referanse. Hvis du ønsker å sende bokmerkene dine til noen eller du ønsker å sende den til en annen datamaskin du bruker, prosessen er rask og enkel. Med eksport alternativer tilgjengelig i nettleseren, kan du lage en fil av bokmerkene som lett kan festet til en e-post.

Bruksanvisning

Internet Explorer-favoritter

1 Start din Internet Explorer nettleser. Klikk på "Favoritter" -knappen i Internet Explorer-vinduet. Klikk pilen ved siden av "Legg til i favoritter" -knappen. Klikk "Import og eksport" for å starte eksport veiviseren.

2 Klikk "Eksporter til en fil" i "Import / Export Settings" dialogboksen. Klikk på "Neste" -knappen. Klikk i boksen ved siden av "Favoritter" for å angi at du ønsker å eksportere din nettleser favoritter og klikk på "Neste" -knappen.

3 Velg mappen du ønsker Favoritter eksportert fra, og klikk "Next". Du kan velge å eksportere bare en del av nettleseren favoritter, eller hele menyen. Angi hvor du vil lagre filen, skriv inn filnavnet som du vil at det skal bli frelst, klikk på "Export" og deretter "Finish".

Mozilla Firefox Bokmerker

4 Start din Firefox nettleser. Klikk på "Bokmerker" -menyen øverst i Firefox søknaden panel.

5 Velg "bokmerker" i "Bokmerker" -menyen. Dette vil åpne bokmerkebiblioteket slik at du kan administrere bokmerkefiler.

6 Klikk på "Import og Backup" -knappen øverst i menylinjen. Velg "Export HTML" fra rullegardinmenyen. Velg filen banen der du vil at bokmerkene filen skal lagres og tildele filen et navn. Klikk "Lagre" for å lagre filen.

E-post til bokmerke File

7 Start e-postprogrammet eller logge deg på web-baserte e-postkonto og opprette en ny e-postmelding.

8 Adresse meldingen til mottakeren, og inkluderer all nødvendig informasjon for å forklare filvedlegg.

9 Fest bokmerkene-filen du opprettet ved hjelp av festeprosessen levert av e-postprogrammet. Hvis du bruker Microsoft Outlook, kan du klikke på bindersen som vises i det nye meldingsvinduet. Mange andre programmer tilbyr en "Legg ved fil" alternativet eller lignende alternativ.

10 Send e-postmeldingen.